Εκτός Ράλι Γερμανίας ο Ogier, με σπασμένη την εμπρός ανάρτηση

Εκτός Ράλι Γερμανίας ο Ogier, με σπασμένη την εμπρός ανάρτηση

Ο Γάλλος έχασε τα φρένα βγήκε από το δρόμο και χτύπησε άσχημα την ανάρτηση του Polo

Ασχημη η σημερινή μέρα για τον Ogier. Ο Γάλλος έχασε τα φρένα όπως ο ίδιος παραδέχτηκε στην 3η ειδική διαδρομή του αγώνα και πρώτη της Παρασκευής, βγήκε από το δρόμο και τραυμάτισε καίρια την εμπρός αριστερή του ανάρτηση.

Κατάφερε χάνοντας πάνω από δύο λεπτά να βγει από την ειδική και στη συνέχεια το πλήρωμα προσπάθησε να επιδιορθώσει μόνο του τη ζημιά αλλά όπως φαίνεται δεν τα κατάφερε και ενώ πήρε εκκίνηση στην 4η ε.δ. στη συνέχεια δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει και σταμάτησε μέσα στην ειδική. 

Ετσι χάθηκαν όχι μόνον οι ελπίδες για τίτλο από τη Γερμανία, αλλά και γι' αυτήν την ίδια τη νίκη.

Την 3η λοιπόν ειδική διαδρομή (Mittelmosel 1) μήκους 22,95 χιλιομέτρων κέρδισε ο Neuville όντας μόλις 1,2'' ταχύτερος από τον Latvala και 1,8'' από τον Sordo. Οι τρεις τους δίνουν μάχη τώρα πλέον για την πρώτη θέση, με τον Neuville να κερδίζει και την επόμενη ειδική (Moselland) μήκους 22,79 χιλιομέτρων με χρόνο 14:10.9 έναντι 14:11.1 του Sordo και 14:12.3 του Latvala. 

Eτσι, ο Neuville "ροκανίζει" την απόσταση που τον χωρίζει από τον Latvala όντας μετά την 4η ε.δ. 4,4'' πίσω του, με τον D. Sordo να βρίσκεται στα 9,8'' πίσω από τον Neuville αλλά να προσπαθεί σε αντίθεση με τον Hirvonen που παραπονιέται για υποστροφή λέγοντας πως δεν μπορεί να ελέγξει όπως θέλει το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου του. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube