Ξέσπασε "Greek Vendetta" στους δρόμους της Πάτρας [video]

Ξέσπασε "Greek Vendetta" στους δρόμους της Πάτρας [video]

Ένα ελληνικό street race video!

To Greek Vendetta είναι μια ταινία μικρού μήκους που γυρίστηκε για να προβληθεί μέσω του YouTube και να προωθήσει το ελληνικό motorsport.

Πρωταγωνιστές στο φιλμάκι είναι τέσσερις ικανότατοι Έλληνες οδηγοί και αναβάτες που συμμετέχουν σε μια άτυπη μονομαχία με έπαθλο την… όμορφη Ελισάβετ. Ο drifter Αποστόλης Παπαλεξόπουλος που οδηγεί μια Toyota Supra 700 ίππων, o Ηλίας Μικές που οδηγεί μια KTM EX-C 250, o Μίκης Καλογηράτος που οδηγεί ένα Kart Energy με κινητήρα TM 125 και ο Παναγιώτης Καϊτατζής που οδηγεί ένα αγωνιστικό Mitsubishi Evo IX N4 300 ίππων αλλά και το αυτοκίνητο που έχει εξελίξει και κατασκευάσει ο Δημήτρης Κορρές, το Korres Project 4. Το οποία άλλωστε είχαμε δει παλιότερα να ανεβαίνει τα σκαλιά της Αγ. Νικολάου αλλά δεν ξέραμε γιατί...

Στο video συμμετέχουν ακόμα ο Ισορροπιστής από το συγκρότημα ΝΕΒΜΑ και η Ελισάβετ Δοβλιατίδου. Τα πλάνα γυρίστηκαν εξ ολοκλήρου στους δρόμους της Πάτρας, με τις σχετικές άδειες της Αστυνομίας. Χρησιμοποιήθηκαν περίπου 30 κάμερες GoPro και αρκετές εξωτερικές κάμερες. Το υλικό που καταγράφηκε ήταν 4 Terabyte ενώ το μοντάζ διήρκησε 4,5 μήνες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube