Porsche Carrera Cup: Ο επικός τελευταίος γύρος στο Le Mans [video]

Porsche Carrera Cup: Ο επικός τελευταίος γύρος στο Le Mans [video]

Ο αγώνας του Porsche Carrera Cup στο περιθώριο του 24ωρου του Le Mans, έκλεισε με μια συναρπαστική μάχη μεταξύ τεσσάρων αυτοκινήτων για την 1η θέση.

Οι αγώνες ενιαίου τύπου προσφέρουν συχνά συγκλονιστικές μάχες, αφού με αυτοκίνητα ίδιας δυναμικότητας, οι οδηγοί είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να ξεχωρίσουν.

Αν τώρα μια τέτοια μάχη γίνεται με Porsche 911 GT3 Cup, και μάλιστα στη θρυλική πίστα των 13,6 km του Le Mans, είναι ακόμα πιο απολαυστική. Αυτό ακριβώς συνέβη το περασμένο Σάββατο, στον αγώνα του θεσμού Porsche Carrera Cup που πραγματοποιήθηκε πριν από την εκκίνηση του 24ωρου αγώνα του Le Mans.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Σέρρες: Νέο ρεκόρ για αυτοκίνητα GT με μια Porsche 911 GT3 Cup [video]

Στον τελευταίο γύρο τον αγώνα οδηγούσε ο Dan Cammish, έχοντας όμως σε απόσταση αναπνοής πίσω του τρία αυτοκίνητα, με οδηγούς τους Ayhancan Güven, Alessio Rovera και Dino Zamparelli. Το γλίστρημα του 1ου στην έξοδο μιας αριστερής στροφής ήταν η ευκαιρία που έψαχναν οι υπόλοιποι για να επιτεθούν, και δεν είχαν κανένα σκοπό να παραιτηθούν από τη διεκδίκηση της νίκης, μέχρι τη στιγμή που θα έπεφτε η καρό σημαία.

Το αποτέλεσμα είναι μια μάχη τεσσάρων αυτοκινήτων που ρόδα με ρόδα, εντός αλλά και εκτός πίστας, με κάθε οδηγό να προσπαθεί ή να αμυνθεί ή να κλέψει τον αέρα του μπροστινού του, και τελικό νικητή… ποιον λέτε; Δείτε το video:

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube