Ο Schumacher στο Stars & Cars της Mercedes [video]

Ο Schumacher στο Stars & Cars της Mercedes [video]

Ο Mick Schumacher έχει προσκληθεί να οδηγήσει κόντρα στα αστέρια του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε μια εκδήλωση όπως το Race of Champions που διοργανώνει κάθε χρόνο η Mercedes.

Ο γιος του εφτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή έχει κληθεί να συμμετάσχει στο Stars & Cars της Mercedes, της τελευταίας ομάδας με την οποία είχε αγωνιστεί ο πατέρας του. Ο έφηβος ακόμη Schumacher προσκλήθηκε λόγω της πολύ στενής σχέσης που έχει η οικογένειά του με την εταιρεία.

Το φετινό Stars & Cars θα διεξαχθεί στις 12 Δεκεμβρίου στην Στουτγάρδη. Είναι μια γιορτή που διοργανώνει κάθε χρόνο η Mercedes, στο πλαίσιο της οποίας εκτίθεται όλη η σύγχρονη γκάμα της αλλά και κλασικά μοντέλα, καθώς και αγωνιστικά αυτοκίνητα και μονοθέσια από το χθες και το σήμερα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει test drives, συνοδήγηση με οδηγούς αγώνων σε αυτοκίνητα δρόμου και αγωνιστικά, επιδείξεις αγωνιστικών και τέλος, έναν αγώνα με χαρακτηριστικά όμοια με του ROC. Όπως και στο Race Of Champions οι οδηγοί αγωνίζονται σε ζευγάρια, σε παράλληλη διαδρομή.



Καλεσμένοι να συμμετάσχουν είναι οι σουπερσταρ οδηγοί της εταιρείας Hamilton και Rosberg και ο Pascal Wehrlein από το DTM. Εφτά ακόμη οδηγοί συμπληρώνουν την βασική σειρά των διαγωνιζόμενων, μεταξύ των οποίων οι επίσης διάσημοι Paul di Resta και Gary Paffet με καριέρα στο DTM (ο di Resta και στην F1). Εκτός από τους 16 βασικούς οδηγούς, άλλες έξι θέσεις είναι ανοιχτές. Οι οδηγοί που θα τις καλύψουν θα προκύψουν από μία ψηφοφορία, ανοιχτή στο διαδίκτυο ως τις 27 Νοεμβρίου. Στην λίστα των υποψηφίων περιλαμβάνεται ο Mick Schumacher, μαζί με ονόματα όπως ο Jean Alesi, o Mika Hakkinen, o David Coulthard, ο Niki Lauda, οι πολυπρωταθλητές DTM Berndt Schneider και Klaus Ludwig, ο οδηγός του safety car της F1 Bernd Maylander και άλλοι.

Ο Mick Schumacher, οδηγός της Van Amersfoort Racing, είναι μάλλον βέβαιο ότι θα συμμετάσχει στο Stars & Cars,  αφού είναι δεύτερος αυτή την στιγμή στην ψηφοφορία. Μπορείτε να ψηφίσετε κάνοντας κλικ εδώ.

Απολαύστε στιγμιότυπα από το περσινό Stars & Cars στo βίντεο…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube