Ο Marko Wittman «υπογράφει» την συλλεκτική BMW M4

Ο Marko Wittman «υπογράφει» την συλλεκτική BMW M4

Με την ευκαιρία της κατάκτησης του πρωταθλήματος στο DTM

 
Το εργοστάσιο της BMW επισκέφθηκε ο Marko Wittman για να δει την πρώτη από τις 200  M4 DTM Champion Edition να βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής. 
Με την ευκαιρία φωτογραφήθηκε με τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο και υπέγραψε και αυτόγραφα σε όλους. 
 
Και όλα αυτά διότι η  BMW γιορτάζει με μια ξεχωριστή έκδοση την κατάκτηση του τίτλου στο DTM από τον Marco Wittmann. Πρόκειται για τον τρίτο τίτλο που κατακτά η BMW και ο δεύτερος τίτλος του συγκεκριμένου οδηγού.
 
Έτσι, η BMW παρουσίασε την M4 DTM Champion Edition, η οποία έχει σημαντικές τροποποιήσεις σε σύγκριση με την απλή Μ4.
Να θυμίσουμε πως η Μ4, κρύβει κάτω από το καπό της έναν τρίλιτρο εξακύλινδρο κινητήρα με διπλό τούρμπο, ο οποίος αποδίδει 493 ίππους  και 61,16 kgm ροπής, την ώρα που υπάρχει και το σύστημα water-injection, που συναντάμε και στην M4 GTS.

Σε ό,τι αφορά στις επιδόσεις, έχουμε για το τυπικό 0-100 km/h μια επίδοση της τάξης των 3,8", με τη μέγιστη ταχύτητα να φτάνει τα 305 km/h
 
Πέρα από αυτά, η συγκεκριμένη συλλεκτική BMW (θα παραχθεί μόλις σε 200 κομμάτια) είναι λευκή με τις χαρακτηριστικές χρωματικές γραμμές που συναντούμε στο DTM. Επιπλέον υπάρχουν μπόλικα αεροδυναμικά βοηθήματα την ώρα που η παρουσία των ανθρακονημάτων είναι εμφανής σε πολλά σημεία. Η εικόνα συμπληρώνεται από μπάκετ καθίσματα και από ένα αγωνιστικού τύπου τιμόνι «Μ». 
Για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν μια από τις 200 M4 DTM Champion Edition, η τιμή της θα ξεκινά στη Γερμανία από τα 148.500 ευρώ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube