Πώς χτίζεται μια Ferrari F40 από τουβλάκια! [video]

Πώς χτίζεται μια Ferrari F40 από τουβλάκια! [video]

Παρακολουθήστε μια Ferrari F40 να χτίζεται «μαγικά» από τουβλάκια Lego, ένα προς ένα.

Η Ferrari F40 είναι ένα εμβληματικό αυτοκίνητο, για κάποιους το καλύτερο supercar όλων των εποχών, με την ωμή, ανόθευτη αίσθησή της στην οδήγηση και τον απίστευτο ήχο από τις εξατμίσεις της.

Όλοι θα θέλαμε μια F40 στο γκαράζ μας, αλλά έλα που για να αγοράσεις μια σήμερα θέλεις πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ…

Αν δεν έχεις όμως το ’μυριάκι, μην απογοητεύεσαι διότι η Hagerty προτείνει μια πολύ φθηνότερη εναλλακτική από τουβλάκια Lego, και μας δείχνει πώς δημιουργείται σε ένα video.

Ξεκινώντας από δύο μόνο τουβλάκια, η Ferrari συναρμολογείται σιγά-σιγά και είναι συναρπαστικό να τη βλέπεις να σχηματίζεται. Πρώτα εμφανίζεται η πλαστική έκδοση του V8 biturbo και μετά το κόκκινο αμάξωμα. Το video συμπυκνώνει ώρες δουλειάς στο τραπέζι της κουζίνας, σε λίγο πάνω από ένα λεπτό. Αυτή είναι και η μαγεία του συγκεκριμένου video, σε σύγκριση με τα πιο συμβατικά της Lego, που ανέβηκαν στο διαδίκτυο το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το site της Lego, το κιτ της Ferrari F40 αποτελείται από 1.158 κομμάτια, κοστίζει 69,99 στερλίνες στην Αγγλία (€97) και μπορεί να μην έχει τις διαστάσεις και τον ήχο του αληθινού αυτοκινήτου, όμως δεν θα ήταν άσχημο να σου το κάνουν δώρο την Πρωτοχρονιά…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube