Ο εικονικός νυχτερινός αγώνας στο ’Ring ποτέ δεν ήταν καλύτερος [video]

Ο εικονικός νυχτερινός αγώνας στο ’Ring ποτέ δεν ήταν καλύτερος [video]

Τα video game έχουν φτάσει πια σε τέτοιο επίπεδο που δυσκολεύεσαι να πεις τι είναι πραγματικό και τι εικονική πραγματικότητα.

Η συντριπτική πλειονότητα από εμάς δεν θα έχει ποτέ την ευκαιρία να οδηγήσει σε έναν αγώνα στο Nürburgring, πόσω μάλλον στην παγκοσμίως διάσημη πίστα το βράδυ.

Αλλά ευτυχώς αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχουν τα racing games και το Gran Turismo Sport διαμορφώνεται ως μία από τις καλύτερες σειρές του είδους που μπορεί να βρει κάποιος. Προγραμματισμένο για να ενταχθεί στην οικογένεια των συστημάτων για PlayStation 4 στις 17 Οκτωβρίου, το τελευταίο τρέιλερ για το παιχνίδι ήρθε κατά τη διάρκεια του Gamescom Video Game Show 2017 στην Κολωνία και αποκαλύπτει πως θα ήταν να αγωνιστείς στο θρυλικό Nürburgring τη νύχτα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Formula 1 eSports Series: Και εγένετο... Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Video Game

Εάν μεγαλώσατε παίζοντας παιχνίδια Gran Turismo σε διάφορα συστήματα PlayStation, θα γνωρίζετε προηγούμενους τίτλους που ενσωμάτωναν τις 24 Ώρες Nürburgring, όπου οι παίκτες έπρεπε να αγωνιστούν επί 24 ώρες. Υπήρχε ακόμα και μια χρονική περίοδος, όπου δεν υπήρχε δυνατότητα να ενδιάμεσο «save», οπότε οι παίκτες έπρεπε να αφήσουν τις κονσόλες τους «οn» για αρκετές ημέρες προκειμένου να ολοκληρώσουν τον αγώνα. Τουλάχιστον τώρα, ο ανταγωνισμός στις εικονικές 24 Ώρες του Nürburgring 24 ποτέ δεν φάνταζε καλύτερος.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube