Μια McLaren P1 από χαρτί [video]

Μια McLaren P1 από χαρτί [video]

Ξεχάστε τα καραβάκια και τις σαΐτες. Πλέον με χαρτί και σωστά σχέδια μπορείς να φτιάξεις μια αρκετά αληθοφανή McLaren P1.

Μπορεί να είναι δύσκολο να αποκτήσεις μια κανονική McLaren P1, είναι όμως πανεύκολο να φτιάξεις μια από χαρτί. Χρειάζονται απλώς μεγάλες ποσότητες υπομονής και κόλλας.

Η χάρτινη McLaren P1 είναι δημιούργημα του Taras Lesko. Ο ίδιος έχει φτιάξει στο παρελθόν χάρτινα μοντέλα υπό κλίμακα και για άλλα αυτοκίνητα, όπως η Pagani Zonda, η Bugatti Veyron και η Lamborghini Aventador. Σχεδιάζει τα πάντα στον υπολογιστή και τελειοποιεί το σχέδιο συναρμολογώντας ο ίδιος κάθε δημιουργία του, πριν τη διαθέσει προς πώληση στο VisualSpicer.com.

Στην περίπτωση της McLaren P1 έχει προσεχθεί κάθε λεπτομέρεια. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η αληθοφανής αναπαράσταση των πολυάκτινων ζαντών και των φρένων. Ένα τέτοιο κιτ είναι διαθέσιμο για συναρμολόγηση από οποιονδήποτε, με τα σχέδια να δίνονται είτε ως αρχείο pdf το οποίο τυπώνει ο πελάτης ($3,99) είτε σε ένα πακέτο 40 τυπωμένων σελίδων ($24,99).

[Πηγή: CarBuzz]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube