Έτοιμο το Caterham 620R της LEGO

Έτοιμο το Caterham 620R της LEGO

Αν δεν μπορείς να αγοράσεις και να συναρμολογήσεις ένα πραγματικό Caterham 620R, μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου με το αντίστοιχο της LEGO.

Μετά την αντίστοιχη Porsche 911 GT3 RS, και το Caterham 620R προστίθεται στη γκάμα των αυτοκινήτων που μπορείς να φτιάξεις με τουβλάκια της LEGO.

Η πρόταση για την κατασκευή ενός τέτοιου Caterham Seven είχε γίνει από τον Carl Greatrix, μέσω του προγράμματος LEGO Ideas. Αφού έλαβε πάνω από 10.000 θετικές ψήφους από το κοινό, εγκρίθηκε από τους υπεύθυνους της φίρμας ως βιώσιμο προϊόν και τελειοποιήθηκε από τον σχεδιαστή της εταιρίας Henrik Andersen, περνάει τώρα στην παραγωγή. Από την 1η Οκτωβρίου, σε καταστήματα παιχνιδιών όλου του κόσμου, ανάμεσα στα υπόλοιπα προϊόντα της LEGO θα υπάρχει και ένα κίτρινο Caterham 620R.

Το κιτ αποτελείται από 771 κομμάτια. Το Caterham Seven που προκύπτει έχει μήκος 28 cm, πλάτος 14 cm και ύψος 10 cm. Το καπό και το εμπρός μέρος του αμαξώματος είναι αφαιρούμενα και το πορτ μπαγκάζ ανοιγοκλείνει, ενώ στη συσκευασία περιλαμβάνονται και τέσσερα μικρά στάντ, για μια υποθετική αλλαγή ελαστικών. Ακόμα και ο κινητήρας του 620R έχει αναπαρασταθεί με μεγάλη ακρίβεια, στοιχείο που εντυπωσίασε και τους ανθρώπους της Caterham.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ένα πραγματικό αυτοκίνητο από LEGO [video] και Ένα τροχόσπιτο από LEGO [video]

Το Caterham 620R της LEGO είναι κατάλληλο για παιδιά άνω των 12 ετών, αν και υποθέτουμε ότι οι περισσότεροι αγοραστές του θα είναι ενήλικες. Η προτεινόμενη τιμή του στην Ευρώπη είναι €79,99.

[Πηγή: Caterham]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube