Γνώρισε τα 60s με μια Jaguar ή ένα Land Rover

Γνώρισε τα 60s με μια Jaguar ή ένα Land Rover

Το πρόγραμμα Jaguar Land Rover Driving Experience, με το Classic Drive, αναδημιουργεί τη δεκαετία του ’60.

Η Jaguar Land Rover λανσάρισε ένα πρόγραμμα «οδηγικής εμπειρίας» που δίνει την ευκαιρία στους προσκεκλημένους να οδηγήσουν εμβληματικά κλασικά κομμάτια των εταιρειών, όπως η Jaguar E-type και το Land Rover Series I.

Το πρόγραμμα Classic Drive, στημένο στο Castle Eastnor, στο Herefordshire του Ηνωμένου Βασιλείου, επιτρέπει στους πελάτες να περάσουν μια ημέρα δοκιμάζοντας τα πιο φημισμένα 4x4 της Land Rover: Το πρώτο Series I, ένα Series III και ένα Range Rover Classic είναι επίσης διαθέσιμα για οδήγηση. Επιπλέον, οι καλεσμένοι θα μπορέσουν να οδηγήσουν και τα πιο σπορ κλασικά της JLR, όπως μια Jaguar XK150, μια E-type και μια Mk2.

H οδηγική εμπειρία φυσικά δεν είναι τσάμπα, οπότε ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να καταβάλλει £495, περίπου €560 με τη σημερινή ισοτιμία, για να βρεθεί καλεσμένος της JLR στο κτήμα του Eastnor Castle. Εκεί όπου η Land Rover εξελίσσει τα μοντέρνα μοντέλα της και που επιτρέπei στους πελάτες να δοκιμάσουν τα τρέχοντα μοντέλα σε εξαντλητικούς χωματόδρομους.

 

Παραδόξως, η εταιρεία αφήνει χαλαρούς τους καλεσμένους στις διαδρομές off-road με τα κλασικά μοντέλα της, ωστόσο όλες οι Jaguar οδηγούνται σε επιλεγμένη διαδρομή.

Ο Tim Hannig, διευθυντής του Jaguar Land Rover Classic, δήλωσε: «Η Jaguar και η Land Rover δημιούργησαν μερικά από τα πιο όμορφα και εμβληματικά βρετανικά αυτοκίνητα που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ. Και καθώς το DNA τους ζει στη σύγχρονη γκάμα μας, θέλουμε οι άνθρωποι να βιώσουν την εμπειρία, του πού και πώς εξελίχτηκε η ιστορία».

Και συμπλήρωσε, «Εξίσου, το κτήμα του Eastnor που έχει διαδραματίσει τεράστιο ρόλο στη διαμόρφωση της επιχείρησής μας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να φέρουμε μαζί μας μια σειρά από θρύλους σε μια τόσο σημαντική τοποθεσία, είναι ένα πραγματικό προνόμιο. Θα είναι ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο και μια εμπειρία που μόνο η απίστευτη κληρονομιά της Jaguar Land Rover μπορεί να προσφέρει».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube