Για καφέ στα χιόνια με μια Lamborghini Miura [video]

Για καφέ στα χιόνια με μια Lamborghini Miura [video]

Το να ανέβεις με μια Lamborghini Miura σε ένα χιονισμένο ιταλικό passo για να πιείς τον καλύτερο espresso, ίσως και να είναι ο ορισμός του cool πρωινού.

H Lamborghini Miura είναι ένα από τα ομορφότερα αυτοκίνητα όλων των εποχών, και στα βουνά της πατρίδας της φαίνεται σίγουρα πιο ταιριαστή απ’ ό,τι στην αίθουσα κάποιου μουσείου.

Την περασμένη χρονιά χορτάσαμε Miura, αφού η Lamborghini γιόρταζε τα 50 χρόνια από το λανσάρισμα του μοντέλου. Μεταξύ των εκδηλώσεων και των δραστηριοτήτων που πραγματοποιήθηκαν για τα γενέθλιά της, είδαμε την αποκατάσταση μιας Miura SV από το τμήμα PoloStorico της Lamborghini και το ταξίδι μιας άλλης SV από την Ιταλία στην Ανδαλουσία της Ισπανίας, στη φάρμα όπου εκτρέφονται οι ταύροι Miura, από τους οποίους πήρε το όνομά της.

ΔEITE AKOMH Μια Miura επιστρέφει από 25 χρόνια απραξίας [video]

Σήμερα ήρθε η στιγμή να δούμε κάτι αρκετά πιο απλό, αλλά ιδιαίτερα απολαυστικό: μια βόλτα για καφέ με μια Lamborghini Miura. Όχι σε ένα οποιοδήποτε μέρος, αλλά στη βόρεια Ιταλία, και συγκεκριμένα σε ένα χιονισμένο passo, στο οποίο... αναγκάζεται να πάει ο οδηγός μιας Miura αφού το καφενείο του χωριού του κλείνει. Ο δρόμος για εκεί περνάει μέσα από χωριά και τούνελ, δίπλα σε επιβλητικές πλαγιές και μπροστά από όργανα της τάξης. Το συγκεκριμένο εστιατόριο πρέπει να κάνει πολύ καλό καφέ, αν και η αλήθεια είναι ότι ο καφές αποτελεί απλώς μια αφορμή για τον ιδιοκτήτη της Miura, για να την οδηγήσει όσο περισσότερο μπορεί.

Υπεύθυνοι για το απολαυστικό αποτέλεσμα είναι οι Charlie Magee, Wolfango Spaccarelli, Tom Salt, Ingo Barenschee και η εταιρία λήψης με drones Cooper Copter.

[Πηγή Classic Driver]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube