WRC: Η Hyundai διαψεύδει ότι έχει συμφωνήσει με τον Loeb για το 2019

WRC: Η Hyundai διαψεύδει ότι έχει συμφωνήσει με τον Loeb για το 2019

Μιλήσαμε με τον Loeb – λέει η ομάδα – αλλά δεν καταλήξαμε κάπου – Πώς θα μοιραστεί το τρίτο i20 WRC.

Η Hyundai θα ξεκινήσει τη σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι 2019 με αμετάβλητη σύνθεση, παρά τις εικασίες που ήθελαν την ομάδα να έχει υπογράψει με τον Sebastien Loeb.

Οι Thierry Neuville, Andreas Mikkelsen και Dani Sordo θα οδηγήσουν τα τρία i20 WRC στοn πρώτο αγώνα της χρονιάς στο Μόντε Κάρλο, αλλά η απόφαση για το ποιος θα αντικαταστήσει τον Sordo στο Ράλι Σουηδία θα ληφθεί μετά τον αγώνα στο Μόντε.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Loeb, o επικεφαλής της ομάδας Alain Penasse, επιβεβαίωσε  ότι η Hyundai είχε μιλήσει μαζί του - ο οποίος είναι απίθανο να οδηγήσει την Citroen το 2019 -  αλλά αρνήθηκε ότι είχε ήδη γίνει μια συμφωνία.

«Μιλήσαμε μαζί του όπως μιλήσαμε σε όλους», είπε στο Autosport. «Αυτό είναι λογικό στη θέση μας. Δεν καταλαβαίνω όμως από πού πηγάζει όλη αυτή η φασαρία. Υπήρξε μια ιστορία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, που πήρε μεγάλη έκταση δίχως ουσιαστικό λόγο».

Ερωτηθείς για τον Paddon, ο οποίος είχε πολύ καλές επιδόσεις στα τέσσερα από τα τελευταία πέντε ράλι του το 2018, ο Penasse τόνισε πως μετά τον αγώνα της Αυστραλίας έχει προτεραιότητα για να πάρει το τρίτο μπάκετ. Και πρόσθεσε με νόημα πως «ο Hayden το 2018 έκανε ότι του ζητήσαμε, είχε μια πολύ καλή χρονιά».

Είναι γνωστό ότι ο Paddon θέλει να επιστρέψει με πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα αλλά παράλληλα έχει δηλώσει ότι θέλει να μείνει στη Hyundai, την ώρα που ο Michel Nandan έχει επανειλημμένα τονίσει ότι για το 2019 Sordo και Paddon θα εναλλάσσονται στο τρίτο i20 WRC.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube