Vettel: Η Ferrari έχει πολλές δυνατότητες ακόμη 

Vettel: Η Ferrari έχει πολλές δυνατότητες ακόμη 

Ο Γερμανός υπόσχεται “αντεπίθεση” της Scuderia μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. 

Ο Sebastian Vettel τονίζει ότι η Ferrari έχει πολλές δυνατότητες ακόμη και πως θα τις δείξει αμέσως μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα.

Ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής βρίσκεται πίσω από τον Lewis Hamilton κατά 24 βαθμούς μετά το Ουγγρικό Grand Prix, ενώ η Ferrari υπολείπεται 10 βαθμών στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών.

Η αλήθεια είναι πως Ferrari σημείωσε έντονη πρόοδο μέσα στη σεζόν έχει εξελιχθεί και ο Vettel λογικά θα έπρεπε να είναι αυτός που θα βρισκόταν μπροστά στη βαθμολογία, αν ο Γερμανός δεν είχε κάνει το καθοριστικό λάθος στο γερμανικό Grand Prix του περασμένου μήνα, γεγονός που επέτρεψε στον Hamilton να πάρει μια ανέλπιστη νίκη.

Και οι δύο κατασκευαστές θα παρουσιάσουν τις τελικές αναβαθμίσεις στους κινητήρες είτε στο Βελγικό είτε στο Ιταλικό GP με τις ομάδες που χρησιμοποιούν κινητήριες μονάδες της Ferrari, τη Haas και τη Sauber να τρέχουν ήδη με τα αναβαθμισμένα μοτέρ.  

Ερωτηθείς από το Autosport για τη μάχη του τίτλου, ο Vettel δήλωσε: «Όπως είδαμε φέτος, η μάχη είναι σαν ένα εκκρεμές που τη μια φορά κινείται προς τη μια πλευρά και την άλλη προς την αντίθετη. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, εκείνο που μετράει περισσότερο είναι η συνέπεια στις επιδόσεις. Στη Γερμανία έκανα ένα λάθος αλλά αυτό είναι μέσα στον αγώνα. Πέρυσι, χάσαμε το πρωτάθλημα επειδή το αυτοκίνητό μας δεν ήταν αρκετά γρήγορο.

Φέτος έχουμε δείξει μέχρι στιγμής ότι το αυτοκίνητό μας είναι πιο αποδοτικό,  ισχυρότερο και εξακολουθεί να έχει πολλές ακόμη δυνατότητες να παρουσιάσει. Ξέρω πολύ καλά τι πρέπει να βελτιώσουμε και είμαι σίγουρος ότι η περίοδος μετά τις καλοκαιρινές διακοπές θα είναι συναρπαστική. 

Και συμπλήρωσε: Είναι πολύ νωρίς ακόμη και δεν πιστεύω πως υπάρχει περίπτωση στην F1 έστι όπως φέτος  τα πράγματα να πει κάποιος ότι έχει “κλειδώσει” τον τίτλο. 

Έχουμε πολλούς ακομη αγώνες μπροστά μας και πολλά μπορεί να συμβούν, αλλά αυτό που είναι σημαντικό είναι να συνεχίζουμε να δουλεύουμε με το ίδιο πείσμα. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube