VW Polo GTI με 320 PS από την Siemoneit Racing

VW Polo GTI με 320 PS από την Siemoneit Racing

Η κορυφαία έκδοση του γερμανικού σουπερμίνι αποκτά περισσότερη δύναμη και πιο επιθετικό στήσιμο με το ανάλογο κόστος.

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος Siemoneit Racing παρουσίασε ένα πακέτο για το Volkswagen Polo GTI το οποίο ανεβάζει σημαντικά την ισχύ του κινητήρα ενώ παράλληλα προσφέρει πιο επιθετικό στήσιμο και χαμηλότερο βάρος.

Ξεκινώντας από τον τετρακύλινδρο 2.0 TSI, αυτός απέκτησε μεγαλύτερο turbo, αναβαθμισμένη εξάτμιση και νέο intercooler, χάρη στα οποία αποδίδει 320 PS (+120 PS) και 430 Nm (+110 Nm) ροπής. Το αυτόματο κιβώτιο DSG 7 σχέσεων στέλνει την κίνηση στον εμπρός άξονα και έχει δεχθεί τις απαραίτητες επεμβάσεις για να διαχειρίζεται καλύτερα την αυξημένη ροπή.

VW Polo GTI by Siemoneit Racing

Σύμφωνα με την Siemoneit Racing, το βελτιωμένο Polo επιταχύνει από τα 0-100 km/h σε  5,2" (-1,5"), ενώ η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 256 km/h (+19 km/h).

Η εταιρεία προσφέρει επίσης ανάρτηση KW clubsport που αλλάζει άρδην το χαρακτήρα του γερμανικού hot hatch. Το σουπερμίνι απέκτησε επίσης ζάντες 18" της ATS που φορούν ελαστικά Michelin Pilot Super Sport.

​​VW Polo GTI by Siemoneit Racing

Στο εσωτερικό βρίσκουμε αγωνιστικά καθίσματα της Recaro με ζώνες τριών σημείων της Sabelt, ενώ υπάρχει η δυνατότητα αφαίρεσης των πίσω θέσεων και αντικατάστασής τους με ένα πλήρες ρολ κέιτζ.

Το κόστος της αναβάθμισης του κινητήρα είναι €8.998 ενώ η ανάρτηση, οι ζάντες και οι επεμβάσεις στο εσωτερικό θα κοστίσουν επιπλέον €11.630.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δοκιμάζουμε το νέο Volkswagen Polo GTI

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube