Volkswagen: Golf GTI Aurora και Golf Estate FighteR στο Wörthersee

Volkswagen: Golf GTI Aurora και Golf Estate FighteR στο Wörthersee

Δύο βελτιωμένα Golf κάνουν πρεμιέρα στο ετήσιο φεστιβάλ των GTI.

Η Volkswagen παρουσίασε δύο πρωτότυπα στο φεστιβάλ GTI που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στη λίμνη Wörthersee, το Golf GTI Aurora και το Golf Estate FighteR. Και τα δύο οχήματα είναι αποτέλεσμα της δουλειάς εκπαιδευόμενων της Volkswagen στο Wolfsburg και στο Zwickau.

VW Golf GTI Aurora

Το Golf GTI Aurora φορά μια βελτιωμένη έκδοση του κινητήρα 2.0 TSI με απόδοση 380 PS. Η δύναμη μεταφέρεται στον εμπρός άξονα μέσω ενός κιβωτίου DSG 7 σχέσεων.

Εξωτερικά, το Aurora ξεχωρίζει από τα εντυπωσιακά γραφικά που συνδυάζουν αποχρώσεις Nardo Gray, Deep Black Pearl Effect και Mint Green. Το bodykit περιλαμβάνει ένα μεγάλο splitter, προσθήκες στα μαρσπιέ, πολυάκτινες ζάντες, έναν πίσω διαχύτη και μια μεγάλη φτερούγα.

Η καμπίνα έχει μετατραπεί σε διθέσια, με ηχοσύστημα 3.500 watt, ένα σετ ψυχαγωγίας στον χώρο αποσκευών και πολλές πρόσθετες οθόνες στο ταμπλό που παρουσιάζουν πληροφορίες για το όχημα και τον κινητήρα.

VW

Η δεύτερη πρεμιέρα είναι το Golf Estate R 4MOTION FighteR που κατασκευάστηκε από 13 εκπαιδευόμενους στο Zwickau και θα χρησιμοποιηθεί ως safety car σε διάφορα events.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο γνωστός 2.0 TSI με την απόδοσή του να έχει σκαρφαλώσει στους 400 hp. Όπως και στο Golf R στο οποίο βασίζεται, η κίνηση μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς μέσω κιβωτίου DSG 7 σχέσεων και του συστήματος τετρακίνησης 4MOTION.

Εξωτερικά, το μοντέλο ξεχωρίζει από τα φαρδύτερα εμπρός και πίσω φτερά που έχουν αυξήσει το πλάτος κατά 30mm σε κάθε πλευρά, τα επιπλέον φώτα στην οροφή και τη γρίλια. Η μοναδική βαφή συνδυάζει αποχρώσεις Crystal Silver και Nardo Gray για το αμάξωμα, Misano Red για τα γραφικά και Piano Black για τις λεπτομέρειες.

Στην οροφή βρίσκουμε επίσης μια κάμερα 360° η οποία μπορεί να μεταδίδει ζωντανά βίντεο από έναν γρήγορο γύρο του αυτοκινήτου σε κάποια πίστα, μέσω ειδικών γυαλιών VR. Τέλος, το εσωτερικό έχει επενδύσεις από δέρμα και Alcantara, ενώ έχουν προστεθεί τα απαραίτητα bucket καθίσματα και ένα πιο δυνατό ηχοσύστημα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube