Volkswagen Amarok από την Arctic Trucks

Volkswagen Amarok από την Arctic Trucks

To πρώτο Amarok ισλανδικών προδιαγραφών είναι γεγονός.

Ένα μοναδικό Volkswagen Amarok παρουσιάστηκε σήμερα από την Arctic Trucks με στόχο να ανταπεξέρχεται στον σκληρό Αρκτικό Κύκλο. Οι διαφορές της ξεχωριστής αυτής μετατροπής εντοπίζονται στην αυξημένη απόσταση από το έδαφος, στα τεράστια ελαστικά παντός εδάφους και στην… μηχανή καπουτσίνο.

Το συγκεκριμένο Amarok έχει δεχθεί τις περιποιήσεις της Arctic Trucks, σε συνεργασία πάντα με τον εγχώριο αντιπρόσωπο, και προορίζεται ως όχημα υποστήριξης σε εκδρομές στο χιόνι και τον πάγο.

VW Amarok AT35 1

Το Volkswagen Amarok AT35, έτσι ονομάζεται, διαθέτει 25mm αυξημένη απόσταση από το έδαφος και στους δύο άξονες, νέους πολυεστερικούς θόλους για να χωρέσουν οι μεγαλύτεροι τροχοί με τα all terrain ελαστικά διάστασης 315/70R17 και τεράστιους λασπωτήρες.

Στην καμπίνα, το «εξερευνητικό» Amarok AT35 διαθέτει πυροσβεστήρα, φορητή γεννήτρια και μηχανή καπουτσίνο. Ακόμα, η μετατροπή της Arctic Trucks περιλαμβάνει ασυρμάτους, μεγάλο κιτ heavy duty εργαλείων, κουτί πρώτων βοηθειών με απινιδωτή και μεγάλο φως εργασίας.

VW Amarok AT35 2

Αλλαγές στα μηχανικά μέρη δεν συναντάμε, πράγμα που σημαίνει ότι ο βελούδινος και αποδοτικός 3.0 V6 TDI παραμείνει ως έχει, αποδίδοντας 224 ίππους.

[Πηγή: Arctic Trucks]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube