Τρέιλερ Audi RS4 Avant! [video]

Τρέιλερ Audi RS4 Avant! [video]

Αυτή η ενδιαφέρουσα παλιά γενιά Audi RS4 Avant απέκτησε ένα πολύ ταιριαστό τρέιλερ που του μοιάζει πολύ, καθώς είναι το πίσω μισό από… RS4 Avant.

O παράδοξος συνδυασμός αυτοκινήτου-τρέιλερ εντοπίστηκε στην Ολλανδία από το χρήση «Gumbal» του Υoutube και ενώ συμμετείχε σε μια σύναξη σούπερκαρ, όπου όπως καταλαβαίνετε ήταν μεταξύ των πιο δημοφιλών αυτοκινήτων.

Και η σπουδαιότητα της επιτυχίας του αξίζει το μεγαλύτερο θαυμασμό μας, καθώς ένα Audi RS4 Avant της γενιάς B5 δεν είναι αυτό που ονομάζουμε σούπερκαρ.

Το τρέιλερ «RS4 Avant» είναι και δείχνει πανομοιότυπο με το πίσω μισό του αυτοκινήτου και διαθέτει από ράγες οροφής και φώτα που λειτουργούν μέχρι τις εξατμίσεις και την τάπα του ρεζερβουάρ.

Βλέποντάς το από πίσω, δείχνει και πάλι ίδιο με το πίσω μέρος του αυθεντικού αυτοκινήτου, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα τέλεια αναπαραχθέν τρέιλερ από τον Andre Botter του Botter Tuning. Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς φαίνεται από μέσα, αλλά μπορούμε να υποθέσουμε ότι με την καταπληκτική δουλειά που έχει γίνει εξωτερικά, η «καμπίνα» θα αίρεται στο ίδιο επίπεδο τελειότητας.

Ίσως ήδη παρατηρήσατε ότι το πιο χαμηλό «πάτημα» του αυτοκινήτου αντανακλάται και στο ρυμουλκούμενο, το οποίο φορά τις ανάλογες ζάντες, ακόμα και τις δαγκάνες των φρένων, ενώ υπάρχει μέχρι και η κεραία, δίνοντας απίστευτη ομοιογένεια στο σύνολο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube