Θεριό ανήμερο η Cayenne της TECHART

Θεριό ανήμερο η Cayenne της TECHART

H TECHART παρουσιάζει το βελτιωτικό aftermarket πρόγραμμά της που εξέλιξε ειδικά για την Porsche Cayenne.

Ο Γερμανός βελτιωτής έχει μακρά ιστορία στις αναβαθμίσεις των Cayenne, αλλά προσφάτως και στο νέο SUV της γερμανικής εταιρείας, της Macan, και το τελευταίο βελτιωτικό πακέτο του εστιάζεται στο να κάνει αυτό το SUV υψηλών επιδόσεων της Porsche, ακόμα πιο μπάνικο και πιο επιθετικό σε όψη, αλλά και σε ουσία.

Το wide body kit που σχεδίασε από λευκό χαρτί και για «πλήρες ντύσιμο» κάνει χρήση πολλών κομματιών από ανθρακονήματα, με στόχο τη μείωση του βάρους. Σχεδόν τα πάντα στο εξωτερικό του αυτοκινήτου είναι καινούργια, αρχής γενομένης από τον προφυλακτήρα και τη μάσκα και καταλήγοντας πίσω, στο διαχύτη και στο πτερύγιο στην πάνω μεριά τα πέμπτης πόρτας.

Ανθρακονημάτινο είναι το καπό με τις δύο εισαγωγές αέρες, βαμμένο είτε στο χρώμα του αμαξώματος είτε σε ματ ή γυαλιστερό «ανθρακονημάτινο» φινίρισμα. Το εύρωστο look της Gaynenne της TECHART ενισχύεται ακόμα περισσότερο από τα μυώδη πλευρικά μαρσπιέ και τους φουσκωμένους θόλους, ενώ στο πίσω μέρος το body kit φιλοξενεί την επιβλητική 4μπουκη εξάτμιση. Ο Γερμανός βελτιωτής τοποθέτησε θηριώδεις ζάντες Formula IV των 22 ιντσών, με κόκκινο φινίρισμα που δένει με τις επίσης κόκκινες δαγκάνες των φρένων.

Η ζωώδης γοητεία της Cayenne δεν επαναπαύθηκε στην εικόνα, αλλά απέκτησε και ουσία με την ενδυνάμωση του διτούρμπινου 4,8λιτρου V8. To μοτέρ με τη στοκ καβαλαρία των 520 PS και 76,5 kgm φορτώθηκε αρκούντως, έτσι ώστε να ανέβει στα 700 άλογα, ενώ η ροπή εκτοξεύτηκε στα 93,8 kgm. Τα νούμερα αυτά αρκούν για το σπριντ 0-100 km/h σε 4,1” και για τελική ταχύτητα 295 km/h. Να θυμίσουμε ότι η στοκ facelifted Cayenne Turbo χρειάζεται αντίστοιχα 4,5” και πιάνει στην ευθεία τα 279 km/h.

Δυστυχώς, η TECHART δεν έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την καμπίνα, αλλά γνωρίζουμε ότι παρέχει ό,τι εξατομίκευση μπορεί να βάλει ο νους σου: Δερμάτινες ταπετσαρίες, τεράστια ποικιλία διακοσμήσεων, εξατομικευμένα όργανα, φωτιζόμενα «πατήματα» στα μαρσπιέ είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία του ατελείωτου καταλόγου των έξτρα που μπορούν να κάνουν μια Cayenne διαφορετική από αυτή του διπλανού σου στην απειροελάχιστη λεπτομέρεια.

[Πηγή TECHART]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube