Το Suzuki Jimny μεταμφιέζεται σε Land Rover Defender

Το Suzuki Jimny μεταμφιέζεται σε Land Rover Defender

Με το απλό σχήμα και το μικρό μέγεθός του, το νέο Suzuki Jimny αποτελεί αστείρευτη πηγή ικανοποίησης. Καθόλου παράξενο λοιπόν που η ιαπωνική DAMD το αντιλήφθηκε ως Defender.

Ύστερα από τη μετάλλαξη του Suzuki Jimny σε Mercedes-Benz G-Class, πάλι από τη DAMD και με την ονομασία «Little: G», εδώ έχουμε να κάνουμε με τον τρίτο «τετράγωνο» off-roader που επελέγη για φορεσιά του Suzuki Jimny. Το μικρό γιαπωνέζικο 4x4 έγινε λοιπόν «Land Rover Defender» ή «Little: D», ύστερα από μια πολύ βρετανική επεξεργασία χάρη στους ειδικούς του ιαπωνικού ατελιέ.

Δεδομένης της απόλυτα κυβικής μορφής του, η νέα γενιά Suzuki Jimny προσφέρεται ιδιαίτερα για ασκήσεις του είδους. Ο Ασιάτης βελτιωτής μόσχευσε στο μικρό 4x4 βαφή παρόμοια με εκείνη του βρετανικού off-roader, μια σχάρα οροφής με μπάρα φωτισμού LED, βαριά χωματερά λάστιχα, εντελώς ανασχεδιασμένη μάσκα και φανάρια που μιμούνται αυτά του Defender. Αν και δεν υποστηρίζει με μεγάλη πιστότητα το «πρωτότυπο», το αποτέλεσμα δεν παύει να είναι ενδιαφέρον.

Suzuki Jimny «Little: D» by DAMD

Αν αυτό το είδος της μετασκευής, της βελτίωσης ή όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε, σας ενδιαφέρει, χρειάζεται να γνωρίζεται ότι η DAMD τη χρεώνει στην Ιαπωνία 4.140 ευρώ προ φόρων. Και αν υποθέσουμε ότι η παραπάνω εργασία θα μπορούσε να γίνει στην Ελλάδα έχουμε €4.140 + €994 ο ΦΠΑ και άλλα €18.470 για ένα βασικό Jimny, το μαλλί θα έφτανε τις 23.604 για ένα ολοκληρωμένο Jimny «Little: D».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube