ST XTA plus 3: Η ιδανική λύση για δρόμο & πίστα

ST XTA plus 3: Η ιδανική λύση για δρόμο & πίστα

Μια κορυφαία ανάρτηση με τρεις ρυθμίσεις σκληρότητας και ρύθμιση camber σε προσιτή τιμή είναι πλέον πραγματικότητα, χάρη στη νέα ST XTA plus 3.

Τα νέα coilover ST XTA plus 3 δίνουν διέξοδο στους απαιτητικούς χρήστες που ψάχνουν μια πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση κορυφαίας ποιότητας, η οποία να συνδυάζει ιδανικά την καθημερινή χρήση με τη μέγιστη απόδοση σε trackdays, με προσιτό κόστος.

Η ST XTA plus 3 είναι η νέα, «3-way» ρυθμιζόμενη coilover που έρχεται να τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας της ST suspensions. Τα αμορτισέρ της διαθέτουν 18 ρυθμίσεις επαναφοράς (rebound), 24 ρυθμίσεις για τη συμπίεση χαμηλής ταχύτητας και άλλες 24 για τη γρήγορη συμπίεση (low-speed και high-speed compression), προσφέροντας έτσι πρωτόγνωρες δυνατότητες διαμόρφωσης της συμπεριφοράς του αυτοκινήτου σύμφωνα με τις προτιμήσεις του οδηγού.

ST XTA plus 3

Φυσικά, η ST XTA plus 3 έχει σπείρωμα που επιτρέπει την ακριβή ρύθμιση του ύψους, ενώ σε εφαρμογές με γόνατα MacPherson διαθέτει αλουμινένια top mounts με δυνατότητα ρύθμισης των γωνιών camber και caster. Έτσι, από καθημερινό μεταφορικό μέσο, κάθε αυτοκίνητο μπορεί με λίγες επεμβάσεις να μετατραπεί σε απολαυστικό σπορ όχημα ή σε αγωνιστικό πίστας που μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως τα λάστιχά του και να σπάσει τα χρονόμετρα.

Η ST XTA plus 3 έχει γαλβανισμένο σώμα με επιπλέον αντισκωριακή προστασία, για να αντέχει στο χρόνο. Ενσωματώνει τεχνολογία από τα πιο προηγμένα αμορτισέρ της KW, με εξαρτήματα χαμηλής τριβής για μειωμένη φθορά και άριστη μόνωση του μηχανισμού τους από το περιβάλλον, για αντοχή σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Δε θα μπορούσε να λείπει φυσικά η έγκριση TÜV για κάθε εφαρμογή, που εγγυάται τη λειτουργικότητά της. Κι όλα αυτά προσφέρονται ενώ διατηρείται το ασυναγώνιστο value for money που χαρακτηρίζει κάθε ανάρτηση της ST.

Η ανάρτηση ST XTA plus 3 προσφέρει δυνατότητες customization ήδη κατά την αγορά της. Ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει ελατήρια διαφορετικής σκληρότητας, για να ταιριάζουν απόλυτα με τις ανάγκες του. Μπορεί όμως να καθορίσει ακόμα και το χρώμα τους, μεταξύ 18 επιλογών, αλλά και να προσθέσει κάποια φράση πάνω σε αυτά, όπως π.χ. το όνομά του ή το όνομα του αυτοκινήτου του! Είναι κι αυτό άλλο ένα από τα στοιχεία που δείχνουν την προσοχή που δίνει η ST suspensions σε κάθε λεπτομέρεια, με στόχο τη δημιουργία της πιο ολοκληρωμένης λύσης για κάθε περίσταση. Η οποία δεν χρειάζεται να κοστίζει πολύ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα ανάρτηση ST XTA plus 3 μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ελληνική αντιπροσωπεία (Τροχός ΕΠΕ, Ν. Καζαντζάκη 21, Περιστέρι) στο st-suspensions.gr ή στο 2105907406, ενώ μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube