Scaldarsi Motors Emperor I

Scaldarsi Motors Emperor I

Ο νέος βελτιωτικός οίκος κάνει το ντεμπούτο του με μία Mercedes-Maybach 900 ίππων και σχεδιαστικές λεπτομέρειες σε ροζ χρυσό.

Ένας ακόμα ανταγωνιστής προστέθηκε στην λίστα της MANSORY και των όμοιων της, και ονομάζεται Scaldarsi Motors.

Με έδρα το Μόντρεαλ του Καναδά και βλέψεις για γρήγορη εξάπλωση του δικτύου σε Αυστρία, Ιταλία, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Μπαχρέιν, η Scaldarsi Motors ασχολείται με την καθολική βελτίωση και εξατομίκευση αυτοκινήτων, σκαφών αναψυχής και ιδιωτικών jet.

Το ντεμπούτο της στον κόσμο των αυτοκινήτων γίνεται με το Emperor I που βασίζεται σε μια Mercedes-Maybach. Ο κινητήρας που εφοδιάζει τον Αυτοκράτορα προέρχεται από την Brabus Rocket 900, μια Mercedes-Maybach δηλαδή με V12 twin-turbo κινητήρα 6,2 λίτρων, 900 ίππων και με 0-100 km/h σε λιγότερο από 4”.

Εκεί όμως που πραγματικά ξεχωρίζει(;) είναι στον τομέα της εμφάνισης και της εξατομίκευσης. Κύριο χαρακτηριστικό του Emperor I είναι οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες σε ροζ χρυσό 24 καρατιών. Αυτός, απαντάται τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, από τις ζάντες αλουμινίου και τις απολήξεις της εξάτμισης, μέχρι τις διακοσμητικές φάσες και τα χειριστήρια της καμπίνας.

Η τιμή του Emperor I φτάνει τα 1,3 εκ. ευρώ και θα φτιαχτούν 10 κομμάτια. Για εσάς που ενδιαφέρεστε αλλά δεν προλαβαίνετε το πρώτο μοντέλο, σας ενημερώνουμε ότι η Scaldarsi Motors έχει μεγάλα σχέδια για το μέλλον, και σε ακριβώς 38 μέρες θα μας αποκαλύψει άλλα τέσσερα βελτιωμένα μοντέλα. Το Emperor II αφορά μια Mercedes-AMG S 65 Coupe, το Emperor III μια Bentley Bentayga, το Emperor IV ένα Mercedes-AMG G 65 και το Emperor V που είναι μια Bugatti Chiron.

[Πηγή: Scaldarsi Motors]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube