Ρωσικό GAZ 69 με μοτέρ V8

Ρωσικό GAZ 69 με μοτέρ V8

Το κλασικό GAZ 69 αναδομήθηκε πλήρως από τη ρωσική εταιρεία βελτίωσης Truck Garage.

Η αλήθεια είναι ότι με την Truck Garage ασχολούμαστε για πρώτη φορά, καθώς είχαμε άγνοια μέχρι πρότινος για τις πλατφόρμες βελτίωσης με τις οποίες ασχολείται.

Αλλά με το που είδαμε το «φτιαγμένο» GAZ 69  που το ξέραμε ως κομιούτερ πρώτα τα Ερυθρού και στη συνέχεια του ρωσικού στρατού, γίναμε φαν της Ρώσου tuner. Οι μάγκες από την Αγία Πετρούπολη λοιπόν, σχεδιάζουν να μετασκευάσουν δώδεκα GAZ 69 σε… αγριοκάτσικα με μοτέρ V8 κάτω από το καπό συνδυασμένο με διαφορετικές στιλιστικές προσεγγίσεις το καθένα.

Αυτή τη στιγμή έχει ολοκληρωθεί η βελτίωση μόνο σε ένα δείγμα. Όπως είπαμε κάτω από τα καπό φωλιάζει ένας V8 και μάλιστα ψωμωμένος. Πρόκειται για ένα 6,4λιτρο ΗΕΜΙ με 465 άλογα που στέλνει τη ροπή του σε όλους τους τροχούς μέσω αυτόματης μετάδοσης. Μεταξύ των υπολοίπων βελτιώσεων περιλαμβάνονται ρυθμιζόμενες αναρτήσεις coilover, πίσω διαφορικό ARB, δισκόφρενα της Teraflex σε όλους τους τροχούς, 17άρες ζάντες ελαφρού κράματος και λάστιχα off road με διάμετρο 89 πόντους.

Στην καμπίνα ακολουθείται ρετρό φιλοσοφία με μερικά cool γκάτζετ, όπως ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα, ηχοσύστημα με ρετρό όψη και Bluetooth και σύνδεση iPhone.

Η Truck Garage θα χρησιμοποιήσει κινητήρες 5,7 ή 6,4 και παρόμοιες τεχνικές αναβαθμίσεις, όπως αυτές που αναφέραμε για το πρωτότυπο. Επιπλέον θα δούμε GAZ 69 με αναδιπλούμενο soft top ενώ άλλα κομμάτια θα έχουν το κλασικό hardtop. Η χρωματική παλέτα θα είναι πλούσια, ενώ η τιμή του θα ξεκινά από τις €52.600.

[Πηγή Truck Garage μέσω TuningBlog.eu]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube