Πυραυλοκίνητη BMW M4 από την G-Power [video]

Πυραυλοκίνητη BMW M4 από την G-Power [video]

Όταν η M4 αφήνει πίσω της το εργοστάσιο της BMW βγάζει 431 άλογα. Ε, δεν είναι αρκετά!

Η στοκ BMW M4 αποδίδει από τον διτούρμπινο 3λιτρο κινητήρα της 431 άλογα και 56,1 χιλιογραμμόμετρα. Εμείς θέλουμε περισσότερα και γιαυτό διαλέγουμε G-Power.

Ο διάσημος Γερμανός βελτιωτής λοιπόν κάνει ένα δραστικό βελτιωτικό λίφτινγκ στο διθέσιο σπόρτσκαρ, ανεβάζοντάς το στους 680 PS και στα 77,5 kgm. Νουμεράκια ικανά για να κάνουν το αυτοκίνητο να γράφει 3,5” για το σπριντ των 0-100 km/h και να πιάνει 330 km/h στην ευθεία.

Το κέρδος προέκυψε μέσω ενός πακέτου βελτιώσεων που περιλαμβάνει κάστομ τούρμπο που ενσωματώνουν νέα τουρμπίνα με κυρτά φύλλα. Επιπλέον, τοποθετήθηκε μια ελαφριά εξάτμιση από τιτάνιο με 90άρες μπούκες από κάρμπον. Τέλος, μεταξύ των αλλαγών, φυσικά μπήκε η νέα ECU της G-Power, η Bi-Tronik 2 V4, για το απαραίτητο remaping του μοτέρ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ DINAN BMW M2 με 450 άλογα και εγγύηση [video]

Παράλληλα με τις μηχανικές αλλαγές, η G-Power προσφέρει το πακέτο βελτίωσης της M4 με ένα σετ ειδικών coilovers με ρυθμιζόμενα αμορτισέρ. Το κοσμητικό, αλλά και στη δυναμική ουσία του πακέτο της βελτίωσης περιλαμβάνει σφυρήλατες ζάντες Hurricane RR σε  21Jx9” και 21Jx10,5”.

Όλα τα παραπάνω συστατικά θεωρούμε ότι αποτελούν ένα από τα πιο ολοκληρωμένα πακέτα, αν όχι το πιο ολοκληρωμένο, για BMW M4. Το ψηφίζουμε δαγκωτό.

[Πηγή G-Power]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube