Πισωκίνητο Nissan GT-R με 850 άλογα αναστατώνει το Μονακό [video]

Πισωκίνητο Nissan GT-R με 850 άλογα αναστατώνει το Μονακό [video]

Όταν εκεί που ζεις τα supercars είναι περισσότερα από τα ταξί, πρέπει κάπως να διαφοροποιηθείς. Κάνοντας ας πούμε το GT-R πισωκίνητο, wide body, με 850 άλογα.

Στο Μονακό όπου και η «κουτσή Μαρία» κυκλοφορεί με μία Ferrari, δεν αρκεί να αγοράσεις ένα supercar για να ξεχωρίζεις. Οπότε το tuning ανθεί.

Δεν είναι καθόλου σπάνιο θέαμα, μαγαρισμένες δίχρωμες Ferrari, Lamborghini και Bentley με custom αμαξώματα να συναγωνίζονται για την πιο... κακόγουστη παρουσία έξω από το καζίνο. Οι γόνοι των πάμπλουτων Αράβων πετρελαιάδων και οι νεόπλουτοι Ρώσοι που έχουν κατακλύσει το Πριγκηπάτο δεν φημίζονται άλλωστε για το καλό τους γούστο.

Υπάρχει όμως και ένα άλλο κοινό. Αυτών που θέλουν να ξεχωρίζουν πληρώνοντας λιγότερα χρήματα. Το θέμα δεν είναι οικονομικό, αλλά κυρίως μία τάση που έχει γίνει μόδα, βασισμένη στα entry level supercars.

Εντοπίσαμε σε μια μαρίνα λίγο έξω από το κέντρο της πόλης, εκεί όπου συγκεντρώνεται η tuning σκηνή, ένα πραγματικά εντυπωσιακό Nissan GT-R. Παρότι δεν πρόκειται για κάποιο ειδικό αγωνιστικό drift car, ο ιδιοκτήτης του έχει επιλέξει να το κάνει πισωκίνητο. Ο κινητήρας έχει αρκετές μετατροπές ώστε η ιπποδύναμη να φτάσει τους 850 ίππους. Η εξάτμιση είναι η πλέον προφανής. Στο video που ακολουθεί μπορείτε να απολαύσετε το soundtrack καθώς ο τύπος γκαζώνει δύο τρεις φορές διεκδικώντας το δικό του μερίδιο δημοσιότητας στο youtube.

Η εμφάνιση είναι εξίσου εντυπωσιακή με την απόδοση και τον ήχο. Το wide body kit έχει δώσει πολύ άγρια όψη στο Nissan GT-R. Οι προσθήκες των φτερών είναι προσαρμοσμένες με εμφανή πριτσίνια δίνοντας αίσθηση παλιού αγωνιστικού. Έχει επίσης καταργηθεί η πίσω πτέρυγα. Για το χρώμα, ας μη μιλήσουμε καλύτερα...

[Πηγή Autoevolution.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube