To νέο VW Golf VIII με ζάντες 20" της ABT

To νέο VW Golf VIII με ζάντες 20" της ABT

Το σχέδιο τροχών Sport GR της ABT Sportsline γεμίζει τους θόλους του Golf όγδοης γενιάς.

Το Volkswagen Golf VIII μόλις ξεκίνησε την εμπορική της πορεία και η ABT Sportsline δεν έχασε χρόνο αφού ήδη ξεκίνησε τις επεμβάσεις στο γερμανικό μοντέλο. Προτού λοιπόν βγάλει βελτιωτικά πακέτα για τις σπορ εκδόσεις GTI, GTD και GTE του νέου Golf, η ABT τοποθέτησε ένα σετ από ζάντες μεγάλης διαμέτρου στην έκδοση λανσαρίσματος First Edition.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε το νέο Volkswagen Golf

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το Motor1, βλέπουμε ένα μαύρο Golf VIII First Edition με ζάντες 20" της ABT που φορούν ελαστικά Continental διαστάσεων 235/30 R20. Το συγκεκριμένο σχέδιο με 10 ακτίνες ονομάζεται Sport GR και είναι διαθέσιμο σε μαύρη απόχρωση, ή με διχρωμία με κόστος σετ τα 5.099,99 €. Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος προσφέρει επίσης ζάντες διαμέτρου 18" και 19" σε όλη τη γκάμα διαθέσιμων σχεδίων, για όσους δεν θέλουν να θυσιάσουν τόσο πολύ την άνεση του εργοστασιακού Golf.

Εκτός από τους νέους τροχούς, το μοντέλο εξοπλίζεται με χαμηλωμένα ελατήρια που μειώνουν την απόσταση από το έδαφος κατά 25-30 mm και είναι συμβατά με την ενεργή ανάρτηση Dynamic Chassis Control (DCC) που ανήκει στον προαιρετικό εξοπλισμό του Golf VIII.

Τι λέτε λοιπόν; Θα βάζατε στο δικό σας Golf τροχούς με τόσο μεγάλη διάμετρο ή θα προτιμούσατε κάτι πιο κοντά στον all-round χαρακτήρα του μοντέλου;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επίσημο: Νέα VW Golf VIII GTI, GTD και GTE

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube