Το νέο Overfinch Velocity είναι το απόλυτο Range Rover

Το νέο Overfinch Velocity είναι το απόλυτο Range Rover

Μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής 10 μονάδων βασισμένη στο Range Rover Autobiography.

Ο βελτιωτικός οίκος Overfinch παρουσίασε την απόλυτη έκδοση του Range Rover με το όνομα "Velocity" το οποίο θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό 10 μονάδων με τιμή που ξεκινά από τα $315,000 (282.000 ευρώ).

Overfinch Velocity

Στο εμπρός μέρος, ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας έχει μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, χαρίζοντας ένα επιβλητικό και σπορ look στο Range Rover.

Οι προσθήκες από ανθρακονήματα στην ποδιά, τη γρίλια, το καπό, τα μαρσπιέ, τα φρύδια των τροχών και τις πλευρικές εσοχές συνδυάζονται με τη σκοτεινή απόχρωση Satin Obsidian και τα φιμέ κρύσταλλα των παραθύρων. Σύμφωνα με την Overfinch, κάθε ανθρακονημάτινο τμήμα είναι διαφορετικό καθώς κατασκευάζονται στο χέρι.

Την εικόνα συμπληρώνουν οι εντυπωσιακές σφυρήλατες ζάντες Cyclone 23" με ελαστικά επιδόσεων, που κρύβουν πίσω τους κίτρινες δαγκάνες φρένων.

Overfinch Velocity

Στην πολυτελέστατη τετραθέσια καμπίνα βρίσκουμε επενδύσεις από δέρμα Ebony Lumière με εξάγωνα σχέδια και ραφές Cirrus, αν και όπως συμβαίνει σε κάθε ειδική έκδοση, ο κάθε ιδιοκτήτης μπορεί να επιλέξει τους συνδυασμούς της αρεσκείας του.

Το Velocity βασίζεται στο κορυφαίο Range Rover SVAutobiography με μακρύ μεταξόνιο και τον Supercharged V8 κινητήρα 5,0 λίτρων που αποδίδει από 525 PS έως 575 PS και συνδυάζεται με την ενεργή εξάτμιση της Ovefinch.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube