Νέο Aznom Palladium… Περίεργο, είπατε; [video]

Νέο Aznom Palladium… Περίεργο, είπατε; [video]

Ποιο μοντέλο κρύβεται κάτω από τις εντυπωσιακές λαμαρίνες του Aznom Palladium; Μην ψάχνετε, δεν θα το βρείτε! Ένα pick-up RAM 1500 που φόρεσε άλλο καβούκι και μετασκευάστηκε υπέρ-πολυτελώς.

Σπεσιαλίστρια στα αυτοκίνητα υψηλών προδιαγραφών που βασίζονται σε μαζικά μοντέλα, η Aznom δημοσίευσε στο web την τελευταία δημιουργία της. Στον δρόμο πλέον, διότι στατικό το Palladium σας το δείξαμε πριν από περίπου έναν μήνα

Το Palladium συνδυάζει με έναν πολύ ασυνήθιστο τρόπο το αμάξωμα τριών όγκων μιας μπερλίνας, το ύψος ενός SUV και την τιμή ενός σούπερκαρ. Το πιο εκπληκτικό κομμάτι αυτής της μετασκευής όμως είναι ότι κάτω από το περίεργο παρουσιαστικό με την περισσή φροντίδα, έξω και μέσα, κρύβεται ένα RAM 1500.

Aznom Palladium

Η ιταλική φίρμα με άλλα λόγια πήρε τη βάση και τα μηχανικά μέρη του καροτσάτου αμερικανικού μοντέλου, περιλαμβανομένου του κινητήρα V8 των 5,7 lt με το 8άρι αυτόματο κιβώτιο. Η Aznom δεν αρκέστηκε να αφήσει το μοτέρ στοκ, αλλά με τις κατάλληλες επεμβάσεις το ανέβασε στα 710 άλογα και στα 950 Nm.

Την ανιούσα πήραν φυσικά και οι επιδόσεις, με το Palladium να χρειάζεται 4,5” για το σπριντ των 0-100 km/h. To φρενάρισμα αναλαμβάνει ένα σύνολο της Brembo, αποτελούμενο από αεριζόμενους δίσκους γύρω γύρω, με 6πίστονες για τους εμπρός και 4πίστονες για τους πίσω. Για να σιγουρέψει δε τη δυναμική ισορροπία του Palladium, η Aznom χαμήλωσε την απόσταση από το έδαφος κατά τρεις πόντους σε σχέση με το RAM 1500.

Aznom Palladium

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι όμως αφορά το εσωτερικό και τον σχεδιασμό του μοντέλου. Ειδικά σχεδιασμένα φώτα, μπόλικο νίκελ, εντυπωσιακή μάσκα και αυθεντική σιλουέτα συνθέτουν αυτό το πολύ ξεχωριστό αυτοκίνητο. Μόνο δέκα μονάδες θα βγουν από το ιταλικό ατελιέ, με την τιμή του Palladium να παραμένει προσώρας άγνωστη.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube