Misha Designs: Ferrari 458 Italia αλά FXX K

Misha Designs: Ferrari 458 Italia αλά FXX K

Η Misha Designs συνεργάστηκε με την CarNinja για την κατασκευή ενός εντυπωσιακού ανθρακονημάτινου body kit για τη Ferrari 458 Italia.

Το εντυπωσιακό κιτ, που είχε ήδη προαναγγελθεί από τον περασμένο Μάρτιο, έκανε το ντεμπούτο στo SEMA Show 2015 στο Las Vegas, και είναι προφανώς επηρεασμένο από το «πέτσωμα» της αποκλειστικά για χρήση στην πίστα Ferrari FXX K.

Τα νέα ρούχα της Ferrari 458 Italia τη μεταμορφώνουν σε μοντέλο που δεν θα άφηνε ασυγκίνητο κανένα car gamer. Αντίστοιχα εντυπωσιακό και gamάδικο είναι το full body wraping του αυτοκινήτου, με κόκκινο ματ αμάξωμα που κάνει κοντράστ με τη γυαλιστερή μαύρη οροφή, όπως και οι κοίλες ζάντες που φορούν λάστιχα Toyo Proxes.

H Misha Designs διαθέτει ήδη δύο εκδοχές του νέου της body kit, με το βασικό να περιλαμβάνει καπό, εμπρός προφυλακτήρα, φτερά και πλευρικά μαρσπιέ. Το πιο επιθετικό και κραυγαλέο πακέτο φαρδαίνει την 458 ακόμα περισσότερο και της φορά πλευρικές φούστες με εισαγωγές αέρα, ενώ πίσω μεταμορφώνεται σε… FXX K, χάρη στο μονοκόμματη ανθρακονημάτινη πτέρυγα.

Με όλα τα τμήματα του αμαξώματος να έχουν τροποποιηθεί, η Ferrari 458 Italia δείχνει πράγματι σαν να έχει δραπετεύσει από car game. H Misha Designs λέει ότι το βιβλίο παραγγελιών ήδη άνοιξε και ότι όποιοι θα ήθελαν το πιο «άγριο» κιτ θα πρέπει να βιαστούν, καθώς θα κατασκευαστούν μόνο 20 κομμάτια από αυτό. Οπότε, όσοι πιστοί κάντε ένα τηλέφωνο για να μάθετε την τιμή.

[Πηγή Misha Designs]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube