Μια Lamborghini Aventador για ιδιαίτερα γούστα

Μια Lamborghini Aventador για ιδιαίτερα γούστα

Εκτενές bodykit και πολύχρωμα γραφικά για τη ναυαρχίδα της Sant'Agata.

Η Infinite Motorsports από την Ταιλάνδη ανέλαβε να βελτιώσει μια Lamborghini Aventador LP700-4 για λογαριασμό του ιδιοκτήτη που από ότι φαίνεται δεν ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση του ιταλικού υπεραυτοκινήτου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δοκιμάζουμε τη Lamborghini Aventador S [video]

Το μοντέλο εξοπλίστηκε με ένα πλήρες bodykit σχεδιασμένο από την ιαπωνική Liberty Walk το οποίο περιλαμβάνει προεκτάσεις από ανθρακονήματα για τους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, φουσκωμένα φτερά, νέο καπό με εισαγωγές αέρα και μια γιγαντιαία αεροτομή στο πίσω μέρος. Οι μαύρες ανθρακονημάτινες ζάντες LX12 V12 της Pur είναι έκδοση περιορισμένης παραγωγής και φορούν ελαστικά της Pirelli.

Aventador

Η εικόνα ολοκληρώνεται από πολύχρωμα γραφικά σε αποχρώσεις του κίτρινου, κόκκινου και μαύρου, με αυτοκόλλητα των εταιρειών που συμμετείχαν στη βελτίωση.

Δε γνωρίζουμε αν ο ιδιοκτήτης θέλησε να επέμβει και στον ατμοσφαιρικό V12 6,5 λίτρων, πάντως το μοτέρ στην εργοστασιακή του έκδοση απέδιδε 700 PS και 690 Nm ροπής, χαρίζοντας στο μοντέλο επιτάχυνση 0-100km/h σε 2,9" και τελική ταχύτητα άνω των 350 km/h.

Πηγή: Carscoops

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube