Μια BMW M2 πιο δυνατή από Lamborghini Huracán

Μια BMW M2 πιο δυνατή από Lamborghini Huracán

O Γερμανός βελτιωτής Manhart αναλαμβάνει να εκτοξεύσει τη στοκ ισχύ των 370 PS σε ύψος δυσθεώρητο.

Με αξιολόγηση που την κατατάσσει ως μία από τις καλύτερες BMW M φτιάχτηκαν ποτέ, η M2 δεν θα λέγαμε πως είναι ένα μετρίως ισχυρό αυτοκίνητο.

Με 370 άλογα από τον 3λιτρο 6κύλινδρο σε σειρά κινητήρα TwinPower Turbo και 47,4 kgm γράφει ένα μεγαλοπρεπές 4,3” στα 0-100 km/h. Ωστόσο, ο Manhart θεώρησε ότι η ισχύς του στοκ μοτέρ δεν ήταν αρκετή για τους ενθουσιώδεις της φίρμας, οπότε και επενέβη στο αυτοκίνητο μέσω εκτενούς πακέτου tuning, ανεβάζοντας τη μέγιστη ισχύ στους 630 PS και τη μέγιστη ροπή στα 76,5 kgm.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Μια ΒMW X5 για 11,5” στο 400άρι!

Τα παραπάνω νούμερα επιτεύχθηκαν από την αναβάθμιση του τούρμπο και του ιντερκούλερ, την αναχαρτογράφηση της ECU και την τοποθέτηση νέας, πιο σπορ εξάτμισης. Επιπλέον, ο Γερμανός βελτιωτής αντικατέστησε τα φρένα με πιο ενισχυμένες μονάδες και τη στοκ ανάρτηση με άλλη της KW. Στο αεροδυναμικό και κοσμητικό κομμάτι της βελτίωσης περιλήφθηκαν ανθρακονημάτινο εμπρός σπλίτερ, καπό, πλευρικά μαρσπιέ και πίσω πτέρυγα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ MINI Hatchback JCW με 300 PS

Οι στάνταρ ζάντες του εργοστασίου αντικαταστάθηκαν από 19άρες Manhart Concave One που «ντύθηκαν» με λάστιχα Michelin Cup 2, 255/35 εμπρός και 285/30 πίσω. Η βελτίωση για την πιο ισχυρή BMW M2 της πιάτσας ολοκληρώθηκε με το εσωτερικό να ντύνεται με Alcantara με χρυσές ραφές και καθίσματα της Recaro.

[Πηγή Manhart]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube