MINI Hatchback JCW με 300 PS

MINI Hatchback JCW με 300 PS

Η Manhart Performance αποκάλυψε την τελευταία βελτίωσή της σε πλατφόρμα το MINI που ακούει στο όνομα F300.

To MINI F300 βασισμένο στο ΜΙΝΙ Hatchback JCW είναι βαμμένο στο παραδοσιακό χρώμα British Racing Green με χρυσές διακοσμήσεις και 19άρες ζάντες ελαφρού κράματος, επίσης με χρυσό φινίρισμα.

Επίσης, το hot χάτσμπακ της Manhart έχει πλευρικές διακοσμητικές χρυσές λωρίδες και μπόλικη σήμανση «F300»

O εξωτερικός σχεδιασμός του F300 είναι λίγο «αυθάδης», κραυγαλέος, αλλά η καμπίνα κινείται προς διαφορετική κατεύθυνση, πιο premium, με επενδύσεις δέρματος και Alcantara. Ακόμη, ντυμένο με Alcantara είναι και το τιμόνι, ενώ το σκηνικό στο σαλόνι συμπληρώνουν οι χρυσαφί ραφές των επενδύσεων και τα βελούδινα ταπέτα με κεντημένο το logo της Manhart Performance.

Κάτω από το καπό, ο 4κύλινδρος δίλιτρος TwinPower Turbo εφοδιάστηκε με νέο ιντερκούλερ, αναπρογραμματισμένη ECU και σπορ εξάτμιση από ανοξείδωτο ατσάλι της Remus. Χάρη σε αυτές τις αναβαθμίσεις, το μοτέρ αποδίδει πλέον 300 άλογα και 47,8 kgm.

H Manhart Performance απέφυγε να δημοσιοποιήσει τις επιδόσεις του F300, οπότε εκείνο που μπορούμε να αναφέρουμε είναι οι επιδόσεις που έχουμε μετρήσεις στο DRIVE: 0-100 km/h 6,3”, 0-400 m 14,5” @ 161,4 km/h, 0-1.000 m 26,1” @ 205 km/h και τελική ταχύτητα 246 km/h. Οπότε, η έκδοση της Manhart με τους 69 PS και τα 15,2 kgm παραπάνω θα κατεβάζουν το χρόνο χαλαρά κάτω από τα 6” και το χιλιόμετρο κοντά στο 25άρι.

Δυναμικά, η παραπάνω δύναμη υποστηρίζεται από ανθρακονημάτινη μπάρα θόλων και ρυθμιζόμενη ανάρτηση coilover της KW.

[Πηγή Manhart Performance]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube