Μια BMW 650i αλά M6 GT3

Μια BMW 650i αλά M6 GT3

Η Prior Design και η M&D Exclusive Cardesign παρουσιάζουν μια αναβαθμισμένη BMW 650i που είναι επηρεασμένη από την πρόσφατη αγωνιστική M6 GT3.

Προφανώς και δεν μπορείτε να βγάλετε στο δρόμο μια M6 GT3, ακόμη κι αν είχατε τα χρήματα για να την  αγοράσετε.

Για όλους όσοι όμως θα ήθελαν κάτι τέτοιο, μπορούν να αρκεστούν στην πρόταση των Prior Design και M&D Εxclusive Cardesign. Η PD66XX GT3 είναι ό,τι κοντινότερο σε αυτή την τρελή ιδέα και στην ουσία βασίζεται σε μια βελτιωμένη 650i Coupé. Μια βελτιωμένη εκδοχή της street legal BMW 650i Coupé και μπόλικο ρούχο πάνω της, φουσκωμένα φτερά και spoiler lip στην πίσω πόρτα.

Το αυτοκίνητο όμως φόρεσε για την περίσταση σπορ ανάρτηση που το χαμηλώνει τρεις πόντους σε συνδυασμό με ζάντες των 21” σε χρυσό ματ. Οι μπάνικες ζάντες ντύθηκαν με λάστιχα Continental Sport Contact 5 σε ultra-low, όπερ σημαίνει 255/30 R21 εμπρός και 295/25 R21 πίσω.

Φυσικά το μοτέρ δεν έμεινε απείραχτο -πώς θα μπορούσε άλλωστε;- και υπέστη το απαραίτητο μασάζ για να ανέβει από τη στοκ διαμόρφωση των 449 PS και 66,3 kgm στα 495 άλογα και στα 73,6 χιλιογραμμόμετρα. Επιπλέον, η τουμπανιασμένη BMW 650i Coupé φόρεσε σπορ custom εξάτμιση με 80άρες μπούκες, φινιρισμένες σε μαύρο χρώμιο.  

Για όποιον ενδιαφέρεται δεν έχει παρά να κάνει ένα τηλεφώνημα στην M&D Exclusive Cardesign, καθώς αυτή η 650i Coupé που είναι wrapαρισμένη στα χρώματα της BMW Μotorsport είναι προς πώληση, σε άγνωστη όμως τιμή.

[Πηγή M&D Exclusive Cardesign]  

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube