Land Rover Defender "Spectre" με κινητήρα από Corvette [video]

Land Rover Defender "Spectre" με κινητήρα από Corvette [video]

Η πρόταση της Himalaya με απόδοση 525 PS και 68,4 kgm ροπής

Η Himalaya παρουσίασε το βελτιωμένο Land Rover Defender 110 με κωδική ονομασία "Spectre", το οποίο εκτός από τις προσθήκες στον εξοπλισμό, φορά τον κινητήρα LS3 της Chevrolet Corvette.

Το Land Rover Defender μπορεί πλέον να μη βρίσκεται στην παραγωγή, όμως παραμένει ένα από τα δημοφιλέστερα 4X4 όλων των εποχών με κλασικό σχεδιασμό και εξαιρετικές δυνατότητες εκτός δρόμου. Έτσι, δεν είναι λίγοι οι βελτιωτικοί οίκοι που ασχολούνται με το μοντέλο, προσφέροντας πακέτα για όλα τα γούστα.

Η πρόταση της Himalaya απευθύνεται σε όσους θέλουν να τραβούν τα βλέμματα των περαστικών, εξού και τα θηριώδη εκτός δρόμου ελαστικά  37'' Toyo Open Country με ζάντες Sawtooth 18'', και η ανάρτηση Extreme Currie Hi-Flex με ελατήρια Fox Performance, που ανυψώνει το αμάξωμα κατά 101mm. 

Himalaya Land Rover Defender

Στο ίδιο κλίμα, οι εξωτερικές επεμβάσεις περιλαμβάνουν φαρδύτερα φτερά, επιπλέον φωτιστικά σώματα, εξωτερικό σωληνωτό πλαίσιο και custom καρότσα με υποδοχή ρεζέρβας. Στο εσωτερικό βρίσκουμε καθίσματα της Recaro με επενδύσεις από δέρμα ruskin, δερμάτινο τιμόνι της Momo, οθόνη αφής της Alpine, και ταμπλό με επένδυση Puma.

Ο γνωστός LS3 6,3 λίτρων της GM προέρχεται από την Corvette, ενώ για την περίσταση αποδίδει 525 PS και 68,4 kgm ροπής με την εταιρεία να προσφέρει εγγύηση 2 ετών ή 38624 χιλιομέτρων.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube