Land Rover Defender με €285.000 από την Overfinch

Land Rover Defender με €285.000 από την Overfinch

Το εμβληματικό μοντέλο απέκτησε επενδύσεις από υψηλής ποιότητας δέρμα, ξύλο και αλουμίνιο.

Μπορεί η παραγωγή του κλασικού Defender να έχει σταματήσει εδώ και αρκετό καιρό, όμως αυτό δε σημαίνει πως έχει σταματήσει η ζήτηση για βελτιωμένες εκδόσεις του εμβληματικού μοντέλου. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Overfinch 6.2L Soft Top Defender, το οποίο κατασκευάστηκε κατά παραγγελία με κόστος £239.990 (€285.000)!

Εξωτερικά, το μοντέλο ξεχωρίζει από την απόχρωση Emerald Green που συνδυάζεται με ασημί χρώμα στο καπό και τη γρίλια, τα φώτα LED, τις πεντάκτινες ζάντες Apollo 18", την επιγραφή Overfinch στη μάσκα, τους μεταλλικούς προφυλακτήρες, τα σκαλοπάτια στα μαρσπιέ και την απόληξη της εξάτμισης από ανοξείδωτο ατσάλι.

Overfinch

Στην καμπίνα που έχει μετατραπεί σε διθέσια, κυριαρχούν οι δερμάτινες επενδύσεις σε μπεζ και πράσινη απόχρωση και οι μεταλλικές λεπτομέρειες σε χειρολαβές, επιλογέα ταχυτήτων, πεντάλ και πίνακα οργάνων. Πίσω από τα καθίσματα της Recaro βρίσκουμε μια κανονικού μεγέθους ρεζέρβα και τον ανοιχτό χώρο αποσκευών που έχει αποκτήσει ξύλινη επένδυση στα πρότυπα των πολυτελών yatch. Επιπλέον, ο εξοπλισμός του 4X4 έχει αναβαθμιστεί με ένα σύγχρονο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής, navigation, υποστήριξη Apple Carplay και κάμερα οπισθοπορείας.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας V8 κινητήρας 6,2 λίτρων της General Motors που αποδίδει 450 PS και συνεργάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων στέλνοντας την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Σύμφωνα με την Overfinch, η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 177 km/h. Αναβαθμισμένα είναι και τα φρένα με εξαπίστονες δαγκάνες εμπρός και τετραπίστονες πίσω.

Μπορεί το συγκεκριμένο Overfinch 6.2L Soft Top Defender να έχει ήδη βρει αγοραστή, όμως η Overfinch δηλώνει πρόθυμη να κατασκευάσει το Defender των ονείρων σας αν έχετε το ποσό που απαιτείται για την απόκτησή του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ; Επίσημο: Νέο Land Rover Defender [video]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube