Κιτ βελτίωσης της Huracán από τη Lamborghini

Κιτ βελτίωσης της Huracán από τη Lamborghini

Αφού υπάρχει ζήτηση για κιτ αισθητικής βελτίωσης της Huracán, η Lamborghini αποφάσισε να προσφέρει τη δική της, επίσημη πρόταση.

Αν ζεις σε ένα μέρος όπου οι Lamborghini Huracán κυκλοφορούν αρκετά, σίγουρα θα θέλεις η δική σου να ξεχωρίζει από τη μάζα. Μια τέτοια λύση προσφέρεται πλέον μέσα από το επίσημο δίκτυο της ιταλικής εταιρίας.

Πληροφορίες για το αισθητικό βελτιωτικό πακέτο για τη Huracán, που μόλις ανακοίνωσε η Lamborghini, είχαν διαρρεύσει από τον περασμένο Απρίλιο. Τελικά αποτελείται από τρία στοιχεία, και είναι στην διακριτική ευχέρεια του ιδιοκτήτη αν θα επιλέξει κάποιο από αυτά ή όλα μαζί. Τη μεγαλύτερη διαφορά κάνει αναμφίβολα το body kit.

Πρόκειται για ένα πακέτο που περιλαμβάνει εμπρός σπόιλερ, πλαϊνά skirts, σταθερή πίσω αεροτομή και έναν μεγάλο αεροδυναμικό διαχύτη, όλα φτιαγμένα από ελαφριά συνθετικά υλικά. Το σύνολο είναι φυσικά μελετημένο ως προς την αεροδυναμική του συμπεριφορά, αλλά η Lamborghini δεν ανακοινώνει καμία αλλαγή στην αρνητική άντωση που επιτυγχάνεται με αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Τι γίνεται όταν ο σάκος του γκολφ δεν μπαίνει στη Huracán σου

Στη συνέχεια, οι αγοραστής μπορεί να επιλέξει διακοσμητικές λωρίδες, γνωστές και ως stripes, που διατρέχουν όλο το αμάξωμα. Είναι διαθέσιμες σε μαύρο ματ, μαύρο γυαλιστερό ή κόκκινο χρώμα, και η Lamborghini διαβεβαιώνει ότι η αφαίρεσή τους δεν προκαλεί καμία ζημιά στο χρώμα της Huracán. Τέλος, η Lamborghini προσφέρει μονομπούλονες ζάντες 20’’ σε μαύρο χρώμα. Η σχεδίασή τους παραπέμπει στις ζάντες των Huracán Super Trofeo, αλλά οι διαστάσεις τους επιτρέπουν την τοποθέτηση των στάνταρ ελαστικών της Huracán.

Όλα τα παραπάνω αξεσουάρ είναι διαθέσιμα από τους επίσημους αντιπροσώπους της Lamborghini σε όλο τον κόσμο, είναι κατάλληλα τόσο για τις τετρακίνητες όσο και για τις πισωκίνητες Huracán, και βέβαια δεν επηρεάζουν με κανέναν τρόπο την εγγύηση του αυτοκινήτου.

[Πηγή: MotorTrend]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube