Ακόμα πιο επιθετική εμφάνιση για τη Lamborghini Huracán

Ακόμα πιο επιθετική εμφάνιση για τη Lamborghini Huracán

Η Lamborghini μας υπενθυμίζει τις τρεις εκδόσεις της Huracán με ένα εντυπωσιακό video, και ετοιμάζει ένα bodykit που την κάνει ακόμα πιο επιθετική.

Αν το αμάξωμα της Lamborghini Huracán δεν έχει αρκετά επιθετική σχεδίαση για το γούστο σου, σύντομα θα υπάρχει και εργοστασιακή λύση για τη βελτίωσή του.

Οι ιδιοκτήτες Huracán που απευθύνονται σε βελτιωτικούς οίκους για να κάνουν ακόμα πιο εξωφρενική την εμφάνισή της είναι αρκετοί, και τώρα φαίνεται ότι και η ίδια η Lamborghini θέλει να πάρει μερίδιο από αυτή την πίτα. Έτσι, ετοίμασε ένα κιτ αεροδυναμικών βοηθημάτων που περιλαμβάνει εμπρός σπόιλερ, αντίστοιχης σχεδίασης επεκτάσεις για τα πλαϊνά μαρσπιέ και μια μεγάλη πίσω αεροτομή, όλα από carbon. Ο άνθρωπος που αποκάλυψε την παραπάνω φωτογραφία στο CarBuzz, ανέφερε ότι έχει καθοριστεί ακόμα και η τιμή του κιτ. Στις ευρωπαϊκές αγορές θα κοστίζει €19.850.

Εν τω μεταξύ η Lamborghini, πριν ακόμα αποκαλύψει επίσημα το παραπάνω κιτ ή την πολυαναμενόμενη Huracán Superleggera, αποφάσισε να μας υπενθυμίσει τη σημερινή γκάμα της Huracán, που περιλαμβάνει την Coupé, τη Spyder και την RWD. Έτσι, γύρισε ένα όμορφο video με τις τρεις εκδόσεις να ξεκινούν από τις Ιταλικές Άλπεις, τη δυτική Πορτογαλία και τη βόρια Γαλλία, αντίστοιχα, και να περνούν από κάθε είδους δρόμο για να βρεθούν τελικά ταυτόχρονα σε μια πίστα. Το video ονομάζεται Driven by Instinct.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube