Ίσως η πιο... βελτιωμένη Lamborghini Gallardo στον κόσμο, βγάζει 1750 PS και πιάνει 400 km/h τελική

Ίσως η πιο... βελτιωμένη Lamborghini Gallardo στον κόσμο, βγάζει 1750 PS και πιάνει 400 km/h τελική

Ελάχιστα πράγματα έχουν αφεθεί στην εργοστασιακή τους μορφή σε αυτή την Lamborghini Gallardo. Η οποία τώρα διατίθεται προς πώληση, στο eBay.

Δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος που μπορεί να πει την Lamborghini Gallardo... αργή. Εκτός αν την βάλεις δίπλα σε αυτή την βελτιωμένη εκδοχή της. Μάλλον, την πιο βελτιωμένη που έχουμε δει ποτέ.

Η Heffener Performance έχει προσαρμόσει στον V10 μια διάταξη διπλής υπερτροφοδότησης, με ένα τούρμπο για κάθε σειρά κυλίνδρων. Έτσι ο κινητήρας έφτασε να αποδίδει ούτε λίγο ούτε πολύ 1.750 άλογα. Φυσικά ο κινητήρας είναι ανοιγμένος και βελτιωμένος εσωτερικά. Με άγριους custom εκκεντροφόρους, ψεκασμό υψηλής παροχής, νέα εξαγωγή διαμέτρου 4 ιντσών, launch control και κόφτη στις 8.500 rpm.

Το αμάξωμα είναι επίσης διαφορετικό, όπως και όσα αυτό κρύβει. Το αυτοκίνητο φορά το φαρδύ body kit IMSA GTV, ζάντες 20 ιντσών και φρένα της IMSA και ανάρτηση coilover της KW. Τα καθίσματα έχουν αντικατασταθεί από σταθερά μπάκετ με αγωνιστικές ζώνες έξι σημείων.

Από τα 4+ δευτερόλεπτα της εργοστασιακής Gallardo, η συγκεκριμένη αρκείται σε μόλις 2,5” για την επιτάχυνση 0-100 km/h. Φτάνει στα 200 km/h από στάση σε 6,5” και πιάνει τελική 400 km/h.

Το αυτοκίνητο ανήκει στην ZR Auto και βρίσκεται στο Galgary, στην Alberta του Καναδά. Η εταιρεία δηλώνει ότι η συντήρησή του υπήρξε εξαιρετικά σχολαστική σε όλη την διάρκεια των 48.280 km της ως τώρα ζωής του. Η τιμή πώλησης αυτή τη στιγμή κυμαίνεται στα $190.000.

Πηγή CarBuzz

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube