Η Mountune βελτιώνει το Ford Focus ST

Η Mountune βελτιώνει το Ford Focus ST

Περισσότερη δύναμη για τον 2.3 EcoBoost χάρη σε επεμβάσεις στο λογισμικό.

Η Mountune παρουσίασε το νέο πακέτο βελτίωσης m330 για το Ford Focus ST τέταρτης γενιάς, το οποίο ανεβάζει την απόδοση του κινητήρα προσφέροντας καλύτερες επιδόσεις.

Χάρη σε επεμβάσεις στο λογισμικό, ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 2.3 EcoBoost αποδίδει 330 PS (+50 PS) και 515 Nm (95 Nm) ροπής. Η επιτάχυνση 0-97 km/h ολοκληρώνεται σε 5,2" επωφελούμενη από την αύξηση της ισχύος και πιο επιθετικής ρύθμισης του launch control. Επιπλέον, προστέθηκε νέα λειτουργία Track Mode (βασισμένη στις ρυθμίσεις του Wet Mode) και βελτιώθηκε η ηχητική εμπειρία από την εξάτμιση στις λειτουργίες Sport και Track.

Ford Forcus ST by Mountune

Ο οδηγός μπορεί να εγκαταστήσει και να αναβαθμίσει τις ρυθμίσεις του ECU ασύρματα μέσω Bluetooth, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή mTune SMARTflash στο smartphone του. Από εκεί έχει τρεις επιλογές - m330 performance / εργοστασιακές ρυθμίσεις / anti-theft. Το kit έχει φτιαχτεί ιδανικά για να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το high-flow panel filter της Mountune που επιτρέπει στον κινητήρα και το turbo να δουλεύουν πιο αποδοτικά ενώ προσθέτει και μια πιο ιδιαίτερη χροιά στον ήχο της εισαγωγής.

Το πακέτο m330 κοστίζει £569 (€616) στη Μ.Βρετανία. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Mountune.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε το νέο Ford Focus ST

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube