Η Jeep γιορτάζει τα 30 χρόνια του Jurassic Park με ένα κιτ γραφικών

Η Jeep γιορτάζει τα 30 χρόνια του Jurassic Park με ένα κιτ γραφικών

Η Jeep διά μέσου του εξειδικευμένου τμήματος Graphic Studio γιορτάζει τα 30 χρόνια από την πρεμιέρα της ταινίας Jurassic Park με ένα σετ αυτοκόλλητα περιορισμένης έκδοσης 100 τεμαχίων για Wrangler και Gladiator.

Η Jeep γιορτάζει τα 30 χρόνια του Jurassic Park με ένα κιτ γραφικών

Έχουν περάσει ήδη τρεις δεκαετίες από τότε που το Jurassic Park έκανε πρεμιέρα στις αίθουσες του κινηματογράφου προς τέρψιν των φαν των ειδικών εφέ. Με την Jeep φυσικά παρούσα... 

Το Jeep YJ κατείχε σημαντική θέση στην ταινία, μεταφέροντας τους βασικούς ηθοποιούς από τις πεδιάδες στα δάση. 

Η αφορμή της 30ής επετείου της ταινίας ήταν λοιπόν μια αφορμή για την αμερικανική φίρμα να το γιορτάσει με μια συγκεκριμένη παραλλαγή. 

Μόνο 100 κομμάτια των σετ Jurassic Park -με αρίθμηση από το 00 έως το 99- θα βγουν από τα επίσημα τυπογραφεία του Jeep Graphic Studio

Jeep

Περίπου τουλάχιστον… Διότι δεν μιλάμε για μια σπέσιαλ έκδοση κάποιου από τα 4x4 της φίρμας, αλλά για ένα κιτ γραφικών για το Wrangler από το ΜΥ2018 έως το ΜΥ2024 και για το Gladiator από το ΜΥ2020 έως το ΜΥ2023.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Jeep Wrangler 1987-2023, μια ιστορία 35 ετών

Δύο σετ λοιπόν είναι διαθέσιμα για τους λάτρεις του είδους. Το πρώτο διαθέτει μπάλα για το λεβιέ ταχυτήτων με τρισδιάστατο ένθετο T-Rex και αυτοκόλλητα για τις πόρτες, το καπό και τα φτερά. Το δεύτερο σετ έχει όλα τα παραπάνω παραπάνω, συν ειδική μπάλα για το λεβιέ του κοντού κιβωτίου. 

Jeep

Παραδόξως, η Jeep επέλεξε το αυτοκίνητο με το νούμερο 18 για τα κιτ της, που δεν ήταν δα και πρωταγωνιστής στην ταινία. Σε αντίθεση θα μπορούσε να ποντάρει στο Νο 10 που έπαιξε στις πιο θεαματικές σκηνές.

Τα Hot Wheels κυκλοφορούν επίσης μινιατούρες αποτίνοντας φόρο τιμής σε αυτό.

Δείτε το «Must Go Faster!» με το Jeep YJ με το Νο 10...

Το κιτ γραφικών χωρίς το μοχλό του transfer case τιμάται $550 και θα χρειαστούν ακόμη 100 δολάρια για το δεύτερο, φτάνοντας στα 650 δολάρια. Το κερασάκι στην τούρτα για τους συλλέκτες είναι ότι μόνο 100 κομμάτια των σετ Jurassic Park -με αρίθμηση από το 00 έως το 99- θα βγουν από τα επίσημα τυπογραφεία του Jeep Graphic Studio.

Jeep
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube