Η Hennessey θα βελτιώσει την Porsche Taycan

Η Hennessey θα βελτιώσει την Porsche Taycan

Το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο με ο οποίο ασχολείται ο αμερικανικός βελτιωτικός οίκος.

Η Hennessey Performance από το Τέξας των ΗΠΑ, ανακοίνωσε πως θα βελτιώσει την Porsche Taycan, μπαίνοντας για πρώτη φορά στο χώρο της ηλεκτροκίνησης.

Ο ιδρυτής και CEO της εταιρείας, John Hennessey δήλωσε: «Σχεδιάζαμε να κάνουμε κάτι με ηλεκτροκίνητα μοντέλα εδώ και αρκετό καιρό. Θεωρούμε πως η νέα Porsche Taycan είναι η σωστή πλατφόρμα ώστε να βελτιώσουμε το πρώτο μας ηλεκτρικό όχημα. Αρχικά θα ξεκινήσουμε με απλές επεμβάσεις όπως οι τροχοί, τα ελαστικά, αναβαθμίσεις στο εσωτερικό και σχεδιαστικές επεμβάσεις στο εξωτερικό, όπως πιο επιθετικοί εμπρός και πίσω προφυλακτήρες. Μετά από αυτά θα δούμε αν είναι δυνατό να αυξήσουμε την ισχύ.»

Όπως καταλαβαίνουμε, η Hennessey αναφέρεται περισσότερο σε αισθητικές και λιγότερο σε μηχανικές επεμβάσεις, πράγμα λογικό αν συνυπολογίσουμε το ότι δεν έχει ασχοληθεί ξανά με ηλεκτρικά μοτέρ.

Porsche Taycan

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επίσημο: Νέα Porsche Taycan [video]

Για το θέμα της ηλεκτροκίνησης και της σχέσης της με τον τομέα των βελτιώσεων, ο Hennessey δήλωσε: «Σχεδόν όλοι οι πελάτες μας ακόμα προτιμούν ισχυρά θερμικά μοτέρ. Όμως κάποιοι από αυτούς έχουν αρχίσει να προσθέτουν ηλεκτρικά μοντέλα στις συλλογές τους τα οποία χρησιμοποιούν για τις καθημερινές τους μετακινήσεις. Δεν θέλουμε να ανακαλύψουμε τον τροχό στην αγορά της ηλεκτροκίνησης, απλώς θέλουμε να τα κάνουμε λίγο πιο γρήγορα και πιο cool!.»

Η εξέλιξη του βελτιωτικού πακέτου της Hennessey Performance, θα ξεκινήσει μετά από τις πρώτες παραδόσεις της Taycan στις Ηνωμένες Πολιτείες στις αρχές του 2020.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube