Η ABT Sportsline βελτιώνει το Audi SQ8 TDI [video]

Η ABT Sportsline βελτιώνει το Audi SQ8 TDI [video]

Περισσότερη δύναμη για το ισχυρότερο πετρελαιοκίνητο SUV στη γκάμα της Audi.

Η ABT Sportsline παρουσίασε ένα βελτιωτικό πακέτο για το νέο Audi SQ8, το οποίο αυξάνει την ισχύ ενώ παράλληλα προσφέρει πιο επιθετικό στήσιμο και αντίστοιχες πινελιές στην εμφάνιση της σπορ έκδοσης του γερμανικού SUV.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επίσημο: Νέο Audi SQ8

Χάρη στο ABT Engine Control (AEC), ο twin-turbo V8 4.0 TDI αποδίδει πλέον 510 PS (+75 PS) και 970 Nm (+70 Nm) ροπής. Έτσι, η επιτάχυνση 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 4,6" (-0,2"), με την τελική ταχύτητα να παραμένει ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 250 km/h.

ABT SQ8

Εκτός από την απόδοση του κινητήρα, οι μηχανικοί της ABT θέλησαν να βελτιώσουν και το κράτημα του γερμανικού SUV. Το σύστημα ABT Level Control (ALC) προσφέρει τρεις επιλογές απόστασης από το έδαφος: Comfort (-25 mm), Dynamic (-15 mm) και Coffee Mode (-65 mm) που χαμηλώνουν το κέντρο βάρους και βελτιώνουν την εμφάνιση του μοντέλου όταν είναι παρκαρισμένο.

Αισθητικά, το SQ8 της ABT ξεχωρίζει από τις κατάμαυρες λεπτομέρειες, τις αεροδυναμικές προεκτάσεις στους προφυλακτήρες, τις τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης, την αεροτομή και τα νέα σχέδια τροχών με διάμετρο 22" (GR, HR, HR Aero, HR-Frim) ή ακόμα και 23" (HR-F).

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube