Η ABT βελτιώνει το Volkswagen Multivan T6.1

Η ABT βελτιώνει το Volkswagen Multivan T6.1

Το δημοφιλές επιβατικό βαν με ζάντες 20" και ισχυρότερο πετρελαιοκινητήρα 2.0 TDI.

Η ABT ανακοίνωσε βελτιωτικό πακέτο για το πρόσφατα ανανεωμένο Volkswagen Multivan T6.1 που περιλαμβάνει περισσότερη δύναμη, σπορ ανάρτηση και μεγαλύτερους τροχούς για το δημοφιλές επιβατικό βαν.

Ξεκινώντας από τον πετρελαιοκινητήρα, ο 2.0 TDI αποδίδει 180 PS (+30 PS) και 400 Nm (+60 Nm) ροπής χάρη στο ABT Engine Control (AEC). Σύντομα η ABT θα βελτιώσει και την ισχυρότερη έκδοση του 2.0 TDI με 226 PS (+27 PS) και 490 Nm (+40 Nm). Να θυμίσουμε πως και οι δύο εκδόσεις του μοτέρ μπορούν να συνδυαστούν με το αυτόματο κιβώτιο DSG και το σύστημα τετρακίνησης 4MOTION.

Η σπορ ανάρτηση με ρυθμιζόμενα ελατήρια Bilstein Height Adjustable Suspension Kit βελτιώνει την οδική συμπεριφορά του Multivan, όσο αυτό είναι δυνατό δεδομένων των διαστάσεων και του χαρακτήρα του. Η απόσταση από το έδαφος έχει μειωθεί μεταξύ 40 mm και 70 mm ανάλογα με τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη, ενώ σύντομα η εταιρεία θα προσφέρει και την επιλογή δικών της ελατηρίων (ABT Suspension Springs).

Αισθητικά, η ABT δεν πείραξε το φρεσκαρισμένο αμάξωμα που ξεχωρίζει από τη νέα γρίλια και τα σύγχρονα φώτα με γραφικά LED. Η μόνη επέμβαση της εταιρείας αφορά τους τροχούς, με την επιλογή ανάμεσα στα σχέδια ABT DR 19" σε απόχρωση mystic black και ABT GR 20" σε matt black ή glossy black.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube