Η ABT βελτιώνει το Škoda Kodiaq RS

Η ABT βελτιώνει το Škoda Kodiaq RS

Το ταχύτερο SUV της Škoda γίνεται ακόμα ισχυρότερο.

Η ABT Sportsline γνωστή για τις βελτιώσεις των μοντέλων του Volkswagen Group έστρεψε την προσοχή της στο Škoda Kodiaq RS, την έκδοση επιδόσεων του δημοφιλούς επταθέσιου SUV από την Τσεχία.

Εξωτερικά, η σπορ εμφάνιση του μοντέλου ενισχύεται από τους τροχούς της ABT. Ολόκληρη η γκάμα από σχέδια της εταιρείας (DR, ER-C, FR και GR) είναι διαθέσιμη σε διάμετρο από 18" έως 21". Επιπλέον, η ABT προσφέρει χαμηλωμένη ανάρτηση που βελτιώνει το κράτημα αλλά και την παρουσία του μοντέλου στο δρόμο.

Skoda Kodiaq RS by ABT

Ο διπλά υπερτροφοδοτούμενος πετρελαιοκινητήρας 2.0 TDI αποδίδει πλέον 270 PS (+30 PS) και 540 Nm (+40 Nm) ροπής χάρη στο ABT Engine Control (AEC) και συνεργάζεται με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG 7 σχέσεων που στέλνει τη δύναμη και στους τέσσερις τροχούς. Έτσι, η επιτάχυνση 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 6,8" δηλαδή 0,2" πιο γρήγορα σε σύγκριση με το εργοστασιακό μοντέλο.

Να θυμίσουμε πως σε εργοστασιακή μορφή, το Škoda Kodiaq RS έχει σημειώσει χρόνο 9:29.84 στην πίστα του Nürburgring, ο οποίος αποτελεί ρεκόρ για επταθέσιο SUV παραγωγής.

Εκτός από το Kodiaq RS, η ABT προσφέρει βελτιωτικά πακέτα για τα Kodiaq με τον 2.0 TSI (216 PS και 360 Nm) και τον 2.0 TDI (220 PS και 440 Nm).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η ABT βελτιώνει το SEAT Tarraco

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube