H RevoZport σχεδιάζει bodykit για LaFerrari

H RevoZport σχεδιάζει bodykit για LaFerrari

Ειδική παραγγελία πελάτη από τη Μέση Ανατολή

Ένας ιδιοκτήτης LaFerrari από τη Μέση Ανατολή παρήγγειλε από την RevoZport ένα αεροδυναμικό πακέτο για να "βελτιώσει" την εμφάνιση του υπεραυτοκινήτου περιορισμένης παραγωγής. 

Οι αισθητικές επεμβάσεις της RevoZport περιλαμβάνουν μεγαλύτερο εμπρός σπλίτερ με πτερύγια, επεκτάσεις για τα πλευρικά μαρσπιέ, νέο κάλυμμα κινητήρα, σταθερή αεροτομή και νέο διαχύτη, όλα κατασκευασμένα από ανθρακονήματα.

Όπως βλέπουμε από τις ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο Carscoops, η έμπνευση για το κατά παραγγελία bodykit ήρθε από την Ferrari FXX K Evo, όμως η εκτέλεση θα μπορούσε να είναι και καλύτερη. Επίσης, δεν γνωρίζουμε το βαθμό επέμβασης των επιπλέον μερών στην αεροδυναμική απόδοση της LaFerrari, η οποία εξελίχθηκε μετά από χιλιάδες ώρες στην αεροδυναμική σήραγγα.

Είναι απορίας άξιο το γιατί κάποιος θα ήθελε να επέμβει στις αριστουργηματικές γραμμές της ναυαρχίδας του Maranello, κάτι που θα έχει αρνητικές επιπτώσεις και στην αξία μεταπώλησης του μοντέλου. Ευτυχώς οι υπόλοιπες 500 La Ferrari βρίσκονται ακόμη σε εργοστασιακή μορφή...

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube