H Lancia Delta γίνεται SUV!

H Lancia Delta γίνεται SUV!

Η συγχώνευση της Fiat Chrysler Automobiles με το Groupe PSA γεννά απρόσμενα όνειρα. Μια ανεπίσημη εικονική απόδοση αλά SUV της Lancia Delta ΙΙΙ είναι ένα από αυτά.

Lancia Delta SUV by Kleber Silva

Για βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει! Λέει τώρα, η συγχώνευση του Groupe PSA με την FCA να επέτρεπε στη Lancia να λανσάρει μια ψηλωμένη Delta. Εάν η δημιουργικότητα που επιτρέπει η φαντασία σας για μια τέτοια άσκηση δεν φτάνει εκεί, ο Βραζιλιάνος καλλιτέχνης Kleber Silva μας δίνει μια ιδέα με αυτές τις ρετουσαρισμένες εικόνες.

Το πρότζεκτ του δανείζεται -οποία έκπληξη!- πολλά στοιχεία από τις επίσημες φωτογραφίες του ιταλικού κόμπακτ χάτσμπακ. Ούτως ή άλλως, η νέο-ρετρό Lancia τρίτης γενιάς (2008-2014) δεν αντιμετωπίζει την κλασική αισθητική γήρανση των τυπικών μοντέλων, ενώ απ’ ό,τι βλέπουμε ενσωματώνει ή καλύτερα ο Silva ενσωμάτωσε μπόλικα στοιχεία του Peugeot 3008. Και με το απαραίτητο γέμισμα των θόλων με μπόλικη ζάντα, για να γίνει αυτή ανάλογη με το μέγεθος του αυτοκινήτου.

Lancia Delta SUV by Kleber Silva

Η Lancia προφανώς και είναι απίθανο να παρουσιάσει ένα τέτοιο μοντέλο -τουλάχιστον στο εγγύς μέλλον. Το εικονικό μήνυμα του Kleber Silva αφορά στην πραγματικότητα τις μελλοντικές συνέργειες μεταξύ του γαλλικού και του ιταλο-αμερικανικού ομίλου. Μόλις ολοκληρωθεί η συγχώνευση, οι δυο τους θα είναι σε θέση να μοιράζονται εργοστάσια και τεχνολογίες, πλατφόρμες και κινητήρες. Οικονομία κλίμακας απαραίτητη σε μια εποχή που τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι ιδιαίτερα δαπανηρά στην εξέλιξη και στην παραγωγή τους.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube