H AC Schnitzer βελτιώνει τη BMW Σειρά 3 [video]

H AC Schnitzer βελτιώνει τη BMW Σειρά 3 [video]

Αεροδυναμικό πακέτο, εξάτμιση και χαμηλωμένη ανάρτηση για το πολυτελές σεντάν.

Η AC Schnitzer παρουσίασε μια σειρά από μηχανικές και αισθητικές βελτιώσεις για τη νέα BMW Σειρά 3 (G20) που ενισχύουν τον σπορ χαρακτήρα της γερμανικής μπερλίνας.

Χτίζοντας πάνω στο αισθητικό πακέτο M-Package της BMW, η AC Schnitzer προσθέτει αεροδυναμικές προεκτάσεις στον εμπρός προφυλακτήρα και τα μαρσπιέ, προαιρετικό σπλίτερ, αεροτομή στην κορυφή της πόρτας του χώρου αποσκευών, δεύτερη αεροτομή στην κορυφή του πίσω παρμπρίζ και προστατευτικό για τον πίσω προφυλακτήρα. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα σπορ εξάτμισης με τετραπλές απολήξεις Sport, Carbon Sport ή Sport Black που είναι συμβατές με τις εκδόσεις 320i και 330i.

BMW

Ανάλογα με τις προτιμήσεις του πελάτη, υπάρχουν δύο σχέδια τροχών 19" ή 20"  ( AC1 που συνδυάζονται με ελαστικά Michelin, Hankook ή Continental σε διαστάσεις 225/40 εμπρός και 255/35 πίσω.

Στο εσωτερικό βρίσκουμε πεντάλ αλουμινίου, θήκη για το κλειδί και προεκτάσεις για τα paddles αλλαγής σχέσεων (συμβατά με εκδόσεις που εξοπλίζονται με αυτόματο κιβώτιο Steptronic).

Τέλος, για τις πισωκίνητες εκδόσεις 320i, 330i, 318d και 320d, η εταιρεία προσφέρει σπορ ελατήρια που μειώνουν την απόσταση από το έδαφος μεταξύ 20-35 mm προσφέροντας βελτιωμένο κράτημα χωρίς να θυσιάζουν την άνεση του γερμανικού σεντάν.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube