H ABT βελτιώνει το Audi S3 Sportback [video]

H ABT βελτιώνει το Audi S3 Sportback [video]

Το τετρακίνητο hot hatch της Audi γίνεται ακόμη πιο ισχυρό.

H ABT Sportsline παρουσίασε ένα βελτιωτικό πακέτο για το νέο Audi S3 Sportback (8Y) που προσφέρει μεγαλύτερη ισχύ, καλύτερο κράτημα και πιο επιθετική εμφάνιση, για εκείνους που δεν μπορούν να περιμένουν το κορυφαίο Audi RS 3 Sportback. Αυτή είναι η τέταρτη γενιά S3 που δέχεται τις περιποιήσεις της ABT και όπως ήταν αναμενόμενο είναι ισχυρότερη σε σχέση με τους προκατόχους της.

Χάρη στο ABT Engine Control unit, ο τετρακύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος 2.0 TFSI αποδίδει πλέον 370 PS (+60 PS) και 450 Nm (+50 Nm). Η κίνηση μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου S tronic 7 σχέσεων και του συστήματος τετρακίνησης quattro. Η ABT δεν ανακοίνωσε τις επιδόσεις του βελτιωμένου S3, όμως σίγουρα θα είναι καλύτερες από της εργοστασιακής έκδοσης η οποία επιταχύνει από τα 0-100 km/h σε 4,8" και έχει τελική 250 km/h.

Audi S3 Sportback by ABT Sportsline

Για εκείνους που θέλουν να κάνουν αλλαγές και στην εμφάνιση αλλά και τον ήχο του γερμανικού hot hatch, η ABT προσφέρει εξάτμιση με τετραπλές απολήξεις διαμέτρου 102 mm από ανοξείδωτο ατσάλι σε απόχρωση matt black που θα είναι διαθέσιμες από την άνοιξη του 2021. Τέλος, προσφέρει και μια γκάμα από σχέδια τροχών - τις πολυάκτινες ζάντες Sport GR 20" σε glossy black, τις πεντάκτινες Sport FR 20" σε mystic black και τις πεντάκτινες ER-C 19" σε gun metal ή matt black με τα αντίστοιχα ελαστικά επιδόσεων.

Μπορείτε να δείτε το βελτιωμένο Audi S3 εν δράσει, στο παρακάτω βίντεο της Auditography. Όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν το πακέτο της ABT θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Ιανουάριο του 2021.

[Πηγή: ABT Sportsline]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube