GMC Hummer EarthCruiser για κάμπινγκ της υπερβολής

GMC Hummer EarthCruiser για κάμπινγκ της υπερβολής

Ειδική στα camping-car περιπέτειας, η αμερικανική EarthCruiser εισέρχεται στην ηλεκτρική εποχή με ένα επιβλητικό επίτευγμα που βασίζεται στο pick-up, GMC Hummer.

GMC Hummer EarthCruiser

Με την πρώτη ματιά, αυτό το Hummer μπορεί να φαίνεται ότι απλώς εξοπλίστηκε με μια σκηνή οροφής.

Αλλά από την EarthCruiser, μια μεγάλη αμερικανική εταιρεία ειδική στα αυτοκινούμενα, στα βαν παντός εδάφους και στη μετασκευή pick-up, ασφαλώς και περιμένουμε κάτι περισσότερο από αυτό.

Το GMC Hummer είναι το πρώτο ηλεκτρικό δημιούργημα της EarthCruiser και κατά πώς προστάζει η αγορά όχι και το τελευταίο

GMC Hummer EarthCruiser

Ο κλωβός, κατασκευασμένος από ανθρακονήματα, ο οποίος ενσωματώνεται στο pick-up GMC Hummer έχει μια αναδυόμενη οροφή που επιτρέπει την απόκτηση ύψους δύο μέτρων στο εσωτερικό. 

Στον χώρο που αντιστοιχεί στην «μπανιέρα», υπάρχει χώρος καθιστικού με νεροχύτη, τραπέζι, ψυγείο και επαγωγική εστία. Το απόθεμα νερού των 13,5 γαλονιών (51 lt) είναι προσβάσιμο μέσω του νεροχύτη, αλλά και με κεφαλές ψεκασμού εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Επίσης, το νερό μπορεί να θερμανθεί. 

GMC Hummer EarthCruiser

Το κρεβάτι που είναι εγκατεστημένο στο επάνω μέρος στεγάζει επίσης αποθήκη και υπάρχουν κι άλλοι αποθηκευτικοί χώροι εξωτερικά. Όλες οι λειτουργίες δε, ελέγχονται από μια οθόνη αφής μέσα στην καμπίνα.

Όλα αυτά φυσικά λειτουργούν με ρεύμα, χωρίς όμως καμία σύνδεση με την κύρια μπαταρία του αυτοκινήτου. Η διάταξη της EarthCruiser έχει τη δική της 12βολτη μπαταρία με ενεργειακό απόθεμα 6 kWh και ηλιακούς συλλέκτες 605 W. 

GMC Hummer EarthCruiser

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, αυτό είναι αρκετό για να αποδράσεις μια ολόκληρη εβδομάδα χωρίς καμία ηλεκτρική σύνδεση. Φυσικά, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δεν θα χρειαστεί (ή δεν θα πρέπει) να μετακινήσεις και πολύ το τερατώδες Hummer. Διότι με την κατανάλωσή του είναι αμφίβολο αν θα αντέξει μια εβδομάδα.

Το πρώτο ηλεκτρικό επίτευγμα της EarthCruiser μάλλον δεν θα είναι το τελευταίο. Τα ηλεκτρικά pick-up στην αγορά των ΗΠΑ δημιουργούν μια πιθανότατα πλούσια αγορά για το μέλλον.

GMC Hummer EarthCruiser
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube