Εξάτμιση τιτανίου για Aventador SV από τον Valentino Balboni

Εξάτμιση τιτανίου για Aventador SV από τον Valentino Balboni

Ο δοκιμαστής-θρύλος Valentino Balboni, υπεύθυνος για την εξέλιξη των Lamborghini επί 40 χρόνια, λανσάρει τη δική του φίρμα βελτιωτικών προϊόντων.

Η πρώτη φορά που η Lamborghini χρησιμοποίησε το όνομα του Valentino Balboni (τον οποίο έχουμε ανακρίνει σε συνέντευξη) ήταν για την αντίστοιχη έκδοση περιορισμένης παραγωγής της Gallardo.

Η LP550-2 Valentino Balboni ήταν η πρώτη πισωκίνητη εκδοχή της Lamborghini Gallardo, και η πιο ενδιαφέρουσα οδηγικά, τουλάχιστον το 2009 που παρουσιάστηκε. Σήμερα, ήρθε η στιγμή το όνομα του οδηγού που έχει συνδεθεί με την εξέλιξη όλων των μοντέλων της Lamborghini από το 1968 έως το 2008, να χρησιμοποιηθεί για μια σειρά από βελτιωτικά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και απόδοσης, αποκλειστικά για τα αυτοκίνητα της φίρμας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγούμε τη Lamborghini Aventador Roadster [video]

Η αρχή γίνεται με ένα σύστημα εξάτμισης για το κορυφαίο μοντέλο της Lamborghini, την Aventador LP750-4 SV. Η εξάτμιση είναι φτιαγμένη από τιτάνιο, ζυγίζει μόλις 6,3 kg και κουμπώνει στη θέση της εργοστασιακής χωρίς περαιτέρω επεμβάσεις. Για την κατασκευή της απαιτούνται 350 ώρες (!), ενώ θα κατασκευαστούν μόλις 30, σε άγνωστη τιμή προς το παρόν. Αν και η τιμή μάλλον ελάχιστα απασχολεί τον ιδιοκτήτης μιας Aventador SV.

Αν τώρα έχετε μια άλλη Lamborghini και όχι την SV, υπομονή μέχρι την αποκάλυψη και των υπόλοιπων βελτιωτικών προϊόντων της φίρμας VB.

[Πηγή: Valentino Balboni]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube