Ένα Subaru XV διαφορετικό από τα άλλα

Ένα Subaru XV διαφορετικό από τα άλλα

Βελτιωμένη έκδοση του Subaru XV από την Crawford Performance.

Η εταιρεία Crawford Performance από την California παρουσίασε ένα βελτιωμένο Subaru XV (Crosstreck στην αγορά των ΗΠΑ) με σαφή εκτός δρόμου προσανατολισμό.

Το πρώτο που προσέχει κανείς είναι το κιτ ανύψωσης 2 ιντσών (51 mm) και οι ζάντες 15" Method με εκτός δρόμου ελαστικά που αλλάζουν την εμφάνιση του XV. Η αυξημένη απόσταση από το έδαφος συνδυάζεται ιδανικά με το σύστημα τετρακίνησης της Subaru, επιτρέποντας στο μοντέλο να φτάσει σε μέρη που αρκετά σύγχρονα SUV δεν πλησιάζουν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Subaru XV 1.6i-S Lineartronic

Το crossover απέκτησε επίσης βαρούλκο, προστατευτικές ποδιές και μεταλλικά προστατευτικά στους προφυλακτήρες και τα πλευρικά μαρσπιέ. Για καλύτερο φωτισμό τη νύχτα, η Crawford Performance πρόσθεσε τρεις προβολείς χαμηλά στον εμπρός προφυλακτήρα και επιπλέον φώτα LED δίπλα από τους καθρέφτες. Την εικόνα συμπληρώνουν τα παραδοσιακά γραφικά της Subaru σε κίτρινο χρώμα πάνω στο μπλε αμάξωμα.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο boxer κινητήρας 2,0 λίτρων που χάρη σε μικρές επεμβάσεις και νέα εξάτμιση αποδίδει 167 PS (από 152 PS). Το μοτέρ συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο CVT στέλνοντας την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

[Πηγή: Crawford Performance μέσω Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube